FR
acredo - les alliances

Waar uw huwelijksaanzoek doen?

Gepubliceerd op 17-08-19 / De premissen

Waar uw huwelijksaanzoek doen?

Delen op :

U bent ervan overtuigd dat u de liefde van uw leven heeft gevonden en wilt uw wederhelft vragen om te trouwen? Ontdek enkele ideeën van plaatsen om uw aanvraag te doen! Reuzenrad, strand, reizen... hier is onze selectie van romantische en ongewone plaatsen om het hart van uw vriendin te veroveren!

Op een reuzenrad

Het reuzenrad is tegelijkertijd een ongewone en romantische plaats en een van onze favorieten. Deze plek is ideaal voor een origineel verzoek en heeft een kleine vintage kant die geen afbreuk doet aan zijn charme. Aan de top van dit gigantische ijzer, wordt u van de wereld afgesneden en geïsoleerd in uw kleine mand van geluk. Een beetje genieten van dit moment in privacy met een adembenemend uitzicht! Zorg er natuurlijk voor dat uw geliefde niet bang is voor de leegte, het kan de zaken alleen maar ingewikkelder maken.

Op het strand

Het huwelijksaanzoek op het strand is tijdloos. En dat is normaal! Wie zou er voor de schoonheid van de zee niet wegsmelten? We moeten natuurlijk een kust kiezen die door zwemmers wordt gespaard om de magie van dit moment te behouden. Stel u het tafereel voor: een zonsondergang aan de horizon, het simpele geluid van de golven om u te laten schommelen en mogelijk wat rozenblaadjes op het zand om de romantische kant van uw verloving te accentueren. Een echte dagdroom!

In een luchtballon

Om de gelegenheid te markeren, gaat er niets boven een buitengewone activiteit. Dus wat vindt u van een ballonvaart? Hoofd in de wolken, kunt u in privacy uw vlam verklaren in een uitzonderlijke omgeving! De perfecte gelegenheid om een ​​moment te creëren dat in het geheugen van uw lieveling blijft staan!

Où faire sa demande en mariage ?

In een romantische stad

Klassiek, het verzoek tijdens een romantisch verblijf heeft nog lange dagen voor de boeg! Parijs, Venetië, Florence, Praag of Santorini hebben inderdaad iets kleins magisch. Het enige wat u hoeft te doen is gebruik te maken van dit uitje om een ​​romantische wandeling of diner te organiseren dat uw liefdesverklaring onvergetelijk zal maken.

In de bioscoop

Wilt u kiezen voor een ongewoon huwelijksaanzoek? Wat vindt u ervan om de hand van uw toekomstige vrouw op een gigantisch scherm te vragen? Bereid een kleine enscenering voor die u gaat filmen met behulp van uw geliefden en zend deze uit op een filmscherm! Een origineel idee dat niet zal falen om indruk op hem te maken. Dus bereid de snoepjes en popcorn zodat de sessie kan beginnen!

Op een symbolische plek

Na verschillende jaren samen, heeft u waarschijnlijk een zekere affiniteit met een bepaalde plaats ontwikkeld. Het kan een restaurant zijn, een park, de plaats van uw ontmoeting... maar deze plaats is onlosmakelijk verbonden met uw relatie. Uw verzoek er doen zal dus symbolisch en heel romantisch zijn. Het is aan u om de perfecte setting te vinden om dit moment magisch te maken!

Thuis

Uw huis is het hart van uw leven als koppel. Het is in de zachte warmte van uw huis dat uw liefde dagelijks wordt geconsolideerd. Uw huis zou de perfecte plek kunnen zijn om de ring aan de vinger van uw toekomstige vrouw te leggen. Romantische ideeën om binnenshuis toe te passen, mogen niet ontbreken! Een schattenjacht, een diner bij kaarslicht, een wassen massage of een magische enscenering zijn allemaal manieren om de verlovingsring uit de doos te halen!

Dus, geïnspireerd voor deze huwelijksaanzoek? Ontdek nu hoe u de verlovingsring van uw prinses kunt kiezen!

Tags : De premissen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio