FR
acredo - les alliances

Verhuur van jacquet jassen en smokings

Verhuur van jacquet jassen en bruidskostuums

Uw bruiloft wordt de beste dag van uw leven. Het is daarom volkomen normaal dat u zich piekfijn wilt kleden. Alleen, u droomt van het traditionele driedelige pak met het mooie jasje en het bijpassende gilet, maar heeft schrik dat u daarna geen gelegenheden meer vindt om het te dragen. Geen paniek! Het is mogelijk om het te huren tegen zeer voordelige prijzen!

Een woord dat afstoot

Het woord 'verhuur' lijkt misschien wat afstotelijk. Sommige mensen denken al aan oude blauwe kleren, versleten door de tijd en door hun vorige huurders. Maar wees gerust, de goede winkels in het genre vernieuwen vrij regelmatig hun voorraad jacquet jassen en smokings. Het is daarom zeer onwaarschijnlijk dat u een vooroorlogs model tegenkomt die vijftig verschillende huwelijken heeft doorstaan. Tijdens de pasbeurt zult u in staat zijn om zelf te zien dat deze ceremoniële kostuums praktisch nieuw zijn en de herenmode meevolgen (straight cut, slim fit of fitted cut...).

Een mooi uiterlijk voor een kleine prijs

Het huren van een smoking- of jacquet jas is een geweldig alternatief voor het maatpak als u een klein huwelijksbudget heeft. Gekleed in uw prachtig wit overhemd, uw anthracietgrijs slim kostuum en uw lichtgrijze gilet, ziet u eruit als een prins zonder uw spaarvarken te breken.

Maar hoeveel kost het? Welk budget toewijzen? Voor de huur van een jacquet jas moet u tussen de 90 en 150 euro, retouches inbegrepen, tellen. Want ja, zelfs voor een verhuur wordt de lengte van de mouwen en broek opnieuw ingenomen om de outfit aan te passen aan uw lichaam. Het huren van een smoking is nog betaalbaarder! Tussen 70 en 100 euro. Hierdoor zal u op James Bond lijken, en dit voor een kleine prijs!

Dus aarzel niet om de stap te zetten en naar een verhuurwinkel te gaan om de outfit van uw leven te vinden: uw trouwpak! Dan hoeft u alleen nog maar de accessoires te kopen die alle elegantie aan uw jas zullen geven. Het uiterlijk van uw ceremonieschoenen, net als die van uw stropdas, vlinderdas, lavaliere of uw manchetknopen, is inderdaad essentieel om uw look ae vervolledigen. Vergeet niet dat de bloem die u in het knoopsgat draagt ​​een vleugje kleur aan het geheel geeft en uw outfit zal opvrolijken voor het geval het te sober of te donker is.

4 résultats Filtres

Filtres

La maison de maîtres

La maison de maîtres biedt de hele wereld van maatpakken in Brussel: maatpakken, jasjes, dinner jacks, jassen, broeken, sportkleding, hemden, schoenen en accessoires 100% op maat gemaakt. Het bedrijf legt de nadruk op service, advies, respect voor kn [...]

FRANCY TAILOR

[...]

W-Dress

[...]

ceremonie ducheyne

[...]

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio