FR
acredo - les alliances

Bruidsboeket

Het boeket, of het nu door de bruidegom bij de ouders van de bruid of op de plaats van de ceremonie wordt afgegeven ; de traditie van het overhandigen van het boeket blijft een moment vol met emoties, te delen met de familie.
Het bruidsboeket kan rond of afhangend, eenvoudig of verfijnd zijn. In het algemeen is deze afsgestemd met de algehele bloemendecoratie van uw trouwlocatie, in een lijn met de jurk, de wensen en smaken van de toekomstige bruid.
De gebruikelijke variaties zijn de kleinere boeketten voor de bruidsmeisjes, voor het gooien naar de toekomstige te huwen dames en boutonnieres voor de mannen van de suite, waaronder de bruidegom natuurlijk. Het bruidsboeket blijft de onvermijdelijke bloemen accessoire  voor uw bruiloft : vraag advies aan professionals.

Vandonink & Roosen Vandonink & Roosen Vandonink & Roosen

Vandonink & Roosen

Een feest zonder bloemen ? Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres ! want bloemen zijn echte sfeermakers. Onze passie voor bloemen, ontzorgende aanpak, en overvloedige creativiteit, maken deze bijzondere dag helemaal perfect en dat je huwel [...]

FLOWERS4YOU

FLOWERS4YOU

Gespecialiseerd van gestabiliseerde bruidsboeketten [...]

Viva Blooming

Viva Blooming

[...]

Tim Beyens Flower Art

Tim Beyens Flower Art

[...]

FLEUR DE LIES

FLEUR DE LIES

[...]

Degroote Bloemen

Degroote Bloemen

[...]

GREEN GALLERY

GREEN GALLERY

Bloemen voor de mooiste dag van je leven. De trouwarrangementen worden exclusief ontworpen of volgens een voorbeeld van uw keuze.Om een trouwboeket samen te stellen houden we rekening met bvb de trouwjurk (kleur, model, …), het gestalte van de bruid, [...]

FLVVR – Flower & Flavor Design
BLOEMEN ART-MOSPHERE

BLOEMEN ART-MOSPHERE

[...]

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

De professionelen in uw regio