FR
acredo - les alliances

And I said yes

Gepubliceerd op 10-02-17 / De premissen

And I said yes

Delen op :

Ook al houdt iedereen ervan om een idyllische huwelijksceremonie te organiseren, en concurreert elk koppel elkaar met zoveel mogelijk ideeën, zodat de trouwdag absoluut uniek is, toch blijft het huwelijksaanzoek een niet te missen moment die eveneens speciale aandacht verreist... Net zoals elk van uw gasten, zal u zich uw huwelijksdag blijven herinneren, en, ongeacht het aantal jaren dat er tussen uw huwelijk en het moment van de aanvraag zijn, zal u altijd een intacte souvenir van dit moment blijven behouden, waarbij -knie op de grond of niet- een van jullie besloten heeft om de magische woorden uit te spreken ... « wil je met me trouwen? »

Het huwelijksverzoek, een niet te verwaarlozen uniek moment... In de collectieve verbeelding, is een huwelijksverzoek altijd geïnitieerd door de heren die, de knieën op de grond en met een smachtende blik in de ogen naar hun toekomstige bruiden kijken, om de magische zin uit te spreken die zo veel vrouwen zullen verwachten te horen… Met bonzend hart en stijgende stress totdat de toekomstige dame weer op haar effen komt, en op haar beurt het verwachte woord 'ja' uitspreekt. Vandaag de dag, ver weg van de klassieke stereotypen en verzoeken, zien we dat meer en meer vrouwen zelf de hand van hun dierbare vragen, soms moe van het wachten op de aanvraag, en kiezen ze om zichzelf geweld aan te doen... Dan is het de beurt aan deze heren om de verwachte woorden uit te spreken, en krijgen zij de taak om ja te zeggen!

Een huwelijksaanzoek voorbereiden. Om een huwelijksaanzoek ideaal te laten verlopen, is het belangrijk om het geheim te houden en te werken in volledige geheimhouding... De eerste fase is meestal zorgen voor de verlovingsring. Terwijl sommigen kiezen voor sublieme ringen, geven anderen de voorkeur aan een minder traditionele ring. Het enige wat uiteindelijk zou moeten tellen is de liefde die die deze aanvraag uitstraalt... Zodra u de ring op zak heeft -vergeet deze zeker niet op een goede plek te verbergen zodat de uitverkorene deze niet per toeval vindt-, start dan met de organisatie van het aanzoek zelf ! Ook hier zijn er geen bijzondere regels. Het enige wat telt is een magisch moment creëren. Met de tijd zal dit in het geheugen van ieder een ongelooflijke souvenir nalaten. Voor een speciaal huwelijksaanzoek, zullen sommigen een avondje in het restaurant organiseren, om daar bij het dessert hun knie op de grond te zetten, terwijl anderen een uitstap of een meer specifieke activiteit zullen organiseren... We zien ook meer en meer huwelijksaanzoeken, die georganiseerd worden met de hulp van vrienden of familieleden om zo een speciaal moment voor te bereiden. Heel magisch! De grootste deel van de tijd, zal de toekomstige bruid, met een grote glimlach op de lippen en vol van emoties niet nalaten om te zeggen “ja... She said yes !
 

Tags : De premissen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio