FR
acredo - les alliances

Hoe vraagt u een man ten huwelijk?

Gepubliceerd op 28-08-19 / De premissen

Hoe vraagt u een man ten huwelijk?

Delen op :

Het omkeren van de rollen en uw man ten huwelijk vragen, een idee dat zijn originaliteit niet mist. Toch is dit de keuze die veel vrouwen nu maken! Maar hoe vraagt u de hand van een man? Is het een goed of een slecht idee? Ontdek het hier!

Een verzoek aan een man doen: goed of slecht idee?

In de meeste gevallen is het een goed idee. Het ademt moderniteit en laat vrouwen hun lot in eigen handen nemen. De verrassing zal niet nalaten om de verloofde te ontroeren!

Niettemin kunnen sommige mannen, hoewel gevleid, zich ook verraden voelen. Sinds hun jeugd, gewiegd door het idee dat het huwelijksaanzoek door de man moest worden gedaan, kan het hun ego raken. Het is dus best om het terrein te verkennen voordat u begint. Heeft u er al over gesproken? Is hij terughoudend om te trouwen? Dit zijn zaken die u best eerst nagaat voordat de sprong wordt gemaakt.

Hoe vraagt u de hand van uw metgezel?

Aha, hier is de grote vraag! Moet het verzoek romantisch, spontaan, grappig zijn? Welnu, het antwoord is eenvoudig: er zijn zoveel mogelijke verzoeken als er levende individuen zijn. Hier zijn echter enkele ideeën die u moeten inspireren.

Het verzoek tijdens het ontbijt

Vindt u het leuk om voor uw wederhelft te zorgen, hem langzaam zien ontwaken in het licht van de dageraad? Geniet van dit tijdloos moment om een ​​verrassing voor te bereiden. Breng hem het ontbijt op bed en leg een briefje op het bord. Wanneer hij het opent, kan hij de uitdrukking ontdekken "Wil je met me trouwen?"

Het verzoek tijdens een reis

De samenwonenden zijn nooit zo medeplichtig als wanneer ze met twee in andere landen vertoeven. Geniet van de magische sfeer van een reis om uw schat te verrassen en hem de grote vraag te stellen!

Een huiveringwekkend verzoek

Zijn jullie allebei adrenalinejunkies? Vertrouw dus op deze gemeenschappelijke passie om uw verzoek in te dienen. Boek een parachutesprong, een acrobatische doop of een rit op een racecircuit en laat hem huiveren! Er gaat niets boven hem voor te bereiden om ja te zeggen!

Welk juweel aan mijnheer te geven?

Door het aan uw partner te vragen, zult u de codes en principes breken die al generaties lang zijn vastgelegd (Go girl!) De traditionele diamanten verlovingsring zal niet worden aangepast aan dit unieke en originele verzoek. Maar wat gaat u dan aanbieden aan uw dierbare en tedere

Als u van de traditionele kant houdt, kies dan voor een dikke ring in platina of goud. Gemakkelijk te dragen en moeilijk te verliezen, deze ring zal hem gemakkelijk vergezellen tijdens al zijn reizen.

Als u daarentegen van de traditie wilt worden losgemaakt, kiest u voor een armband of een horloge dat u kunt graveren.

En als uw schat niet van sieraden houdt? Dan kiezen we voor een origineel object! Een gegraveerde pen, een fotoalbum, een sleutelhanger, een stropdas of een gepersonaliseerde fles wijn!

Tags : De premissen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio