FR
acredo - les alliances

Wie zijn wij ?

Huwelijk.be, in 1997 opgericht door Vincent Orban, is de huwelijkssite No.1 in België. Wij bieden u via deze site alles aan wat de toekomstig gehuwden nodig hebben om de organisatie van hun bruiloft optimaal voor te bereiden. Met Huwelijk.be vindt u, stap voor stap, alle subtiliteiten voor een geslaagd huwelijk.
Het bedrijf VO Publishing b.v.b.a. is ook uitgever van volgende sites :
Ceremonie.com is de Europese site voor het huwelijk die alle producten en diensten omvat, geassocieerd met de huwelijksceremonies in Frankrijk, België, Zwitserland en Luxemburg.
Conseils-Mariage.fr is de huwelijkssite in Frankrijk. De website van de goede adviezen voor uw bruiloft
Zalen.tv is de N°1 gids en portaal voor het huren van zalen in België.
Seminarie.be is de gids van dienstverlenende bedrijven voor zakelijke seminars.
Verjaardag-Gids.be is de N°1 gids in België voor de organisatie van verjaardagen, zowel privé als professioneel.

Wij blijven volledig ter uwer beschikking :

Managing Director:

Vincent Orban : +32.(0)2.223.43.14 Van 10h tot 18h

Sales Department:

 

Community Manager:

Pauline : +32.(0)2.223.43.14 de 10h à 18h
 


Onze diensten

VO Publishing is gespecialiseerd in de ontwikkeling van thematische portalen, het ontwikkelen van effectieve SEO strategieën en web-communicatie via nieuwe technologieën (internet, e-communicatie, e-marketing, e-commerce)
VO Publishing, opgericht door Vincent Orban, is een web2.0 agentschap, expert in digitale publicatie en interactieve communicatie. VO Publishing, samengesteld uit marketing, communicatie en IT specialisten, biedt u al zijn kennis aan om uw business te activeren.

Neo-referencement.be, met zijn ervaring sinds 1997, is een webagentschap gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, Google SEO strategieën, website hosting en de aankoop van domeinnamen.