Huwelijk.be

Candy Bar Belgie

De Candy Bar of snoepbar, eerder gereserveerd voor kinderen, is uitgegroeid tot een must bij het huwelijk, en niet alleen voor de kinderen! De Candy Bar is het buffet dat niemand aan zich voorbij laat gaan, gevuld met allerlei soorten snoep, gekleurde snoepzakjes, togen met de gekende "cup cakes" en andere lollies en zoets, elk soort nog heerlijker en verleidelijker dan de andere. Een Candy Bar plannen voor uw huwelijk is ervoor zorgen dat al uw gasten, jong en oud, zullen smullen. Het is de aandacht voor het kleinste detail dat, nog eens, perfect zal passen bij uw thema. Denk eraan om pret te beleven met een kleurrijke Candy Bar, en een zakje snoep voor elke gast te voorzien. Gegarandeerd succes voor een succesvol huwelijk!Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

De wedstrijden

Enquetes

  • De huwelijkslijst
  • Zou u uw huwelijkslijst in een speciaalzaak te deponeren
  • Zou u een bankrekening ter beschikking stellen zodat uw gasten geld kunnen storten, zodanig dat u een project kan realiseren.
  • Zou u een rekening bij een reisbureau openen voor uw huwelijksreis

Huwelijksbeurzen