Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be

Sfeer

Als u tevreden bent over de sfeer tijdens uw huwelijksfeest, zal dit ongetwijfeld afstralen op uw gasten en zullen ook zij in de wolken zijn.

Indien uw budget het u toelaat, is het beter om de animatie van het dag- en avondgedeelte op te splitsen in verschillende “momenten”. Daarbij kunt u voor verschillende stijlen kiezen, om zo uw genodigden beter te vermaken.

Probeer indien mogelijk origineel uit de hoek te komen en voor de een of andere verrassing te zorgen (bijvoorbeeld : een komiek – vermomd als gast – die grapjes uithaalt, een valkenier die zijn roofvogels van de ene naar de andere genodigde laat vliegen, enz…).

En denk op muzikaal vlak aan elke generatie.

 • Goochelaar

  De goochelaars voor huwelijken in België : de goochelaar is altijd welkom om huwelijken op te vrolijken, voor het eten om een magische sfeer te creëren, tussen de hoofdschotel en het nagerecht, voor het hoogtepunt van de show.

 • Diskjockey - Geluidsinstallatie

  Voorzie, samen met een DJ, een musikale programmatie en dans tot in de vroege uurtjes zonder u van iets te moeten aan te trekken.

 • Vuurwerk

  Wat is er betoverender dan het geknetter en het kleurenfestijn van een uitbundig vuurwerk? Onder leiding van een professionele vuurwerkmaker uiteraard, om alles veilig te laten verlopen.

 • Koren - Gospelgroepen - Orkesten - Zangers

  Een (gospel)koor van topkwaliteit tijdens uw huwelijksmis : applaus gewaarborgd! En waarom geen orkest om uw receptie op te luisteren? Een micro- of macroformule, alles kan!

 • Animatie

  Geef uw feest een originele toets : nodig een animator of artiest uit. Op die manier maakt u van uw feest ook een kostelijk spektakel voor jong en oud.

 • Danslessen

  Weense walsen, Argentijnse tango's, onvervalste rock, een choreografie à la Pulp Fiction,... : u kunt het allemaal leren, voetje voor voetje…

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

De wedstrijden

Enquetes

 • Woonde u reeds voor uw huwelijk samen met uw partner
 • Ja
 • Nee

Huwelijksbeurzen