Huwelijk.be

Danslessen Belgie

Het kersverse paar moet dan al de dans inzetten, je hoeft zeker geen geboren talent te zijn om je op je gemak te voelen op de dansvloer.

Dansen kun je leren, zo eenvoudig is het! Het ligt dan ook binnen ieders bereik.

U gaat toch geen dans weigeren aan een charmante partner, zogezegd omdat u over uw eigen voeten struikelt? Geen nood: er bestaan uitstekende danscursussen. U leert er snel alle nodige basisknepen om een meer dan behoorlijke prestatie neer te zetten.

Misschien oogst u zelfs bewonderende blikken met uw swingkunsten.AB DANSE

Openingsdans op maat. Huwelijksdans, openingsdans, privéles. De openingsdans is het magische moment bestemd om uw gasten te verwennen. Zij het romantisch, humoristisch of met stijl, de openingsdans is en blijft een speciaal moment voor uw trouwalbum, foto’s en video’s. Wij helpen u stap voor stap, om de eindjes van uw persoonli [...]

YES YOU CAN DANCE

Een unieke op maat gemaakte choreo, voor een uitzonderlijk huwelijk.   Het is van essentieel belang, dat Uw choreo iets over U zegt.  een magisch moment voor U en Uw genodigden. Of het een Slow, Tango Wals Dirty Dancing rock of Salsa, of misschien wel een variatie van verschillende dansen en dat alles op Uw manier gebracht, aangeleerd op Uw tem [...]

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

De wedstrijden

Enquetes

  • Gaan jullie op huwelijksreis ?
  • Wij gaan niet op huwelijksreis
  • Wij gaan op huwelijksreis voor ons huwelijk
  • Wij gaan op huwelijksreis juist na ons huwelijk
  • Wij denken op huwelijksreis te gaan lang na ons huwelijk

Huwelijksbeurzen