FR
acredo - les alliances
Alliance acredo

Onze publicitaire formules

De basisaanwezigheid

De basisaanwezigheid maakt het mogelijk om in onze gespecialiseerde directory te worden opgenomen. Deze lijst met adressen, gerangschikt per rubriek en regio, is een visuele kans voor uw bedrijf.

Deze aanwezigheid omvat uw profielfoto, uw volledige contactgegevens (adres, website, telefoon...) en een beschrijving van uw activiteit.

Geïnteresseerd? Voel u vrij om de aanvraag via deze link te doen: Voeg uw site toe

Het Publi-Reportage (reclame artikel)

De Publi-Reportage geeft u de mogelijkheid om op onze pagina's een artikel van commerciële aard te verspreiden, dat door u, of eventueel door een van onze journalisten, wordt gerealiseerd.

Deze reclame artikelen zijn een effectieve manier om een grote hoeveelheid informatie te verspreiden en tegelijkertijd het lezerspubliek te interesseren. De aanwezigheid van de adverteerder komt tot uiting door het invoegen van zijn logo, een link en een of meerdere foto's van een product of dienst op de inhoudspagina's.

Deze Publi-Reportage zal worden gedeeld op onze Facebook-pagina en zal ook toegankelijk zijn via onze "Nuttige tips" pagina's... en natuurlijk via de zoekmachine.

Bannering

De Huwelijk.be website heeft 3 soorten reclamebanners. Elk van deze formaten heeft zijn eigen kenmerken en bevordert uw zichtbaarheid binnen de Huwelijk.be-website.

IMU (300x250 pixels)

  • Blijf willekeurig (1/10) bij elke oplading/vernieuwing op het geheel van de site
  • Doorverwijzing naar uw website

Half-banner (300x80 pixels)

  • Blijf willekeurig (1/10) bij elke oplading/vernieuwing op het geheel van de site
  • Doorverwijzing naar uw website

Halve pagina (300x600 pixels)

  • Blijft exclusief op het geheel van de site staan
  • Doorverwijzing naar uw website

De nieuwsbrief

Maandelijks informeert de nieuwsbrief alle toekomstig gehuwden over het laatste nieuws en trends in de huwelijkswereld. Deze e-mailing omvat de laatste artikelen, komende evenementen en eventuele wedstrijden georganiseerd door Huwelijk.be.

Het is echter mogelijk om de gepersonaliseerde informatie van een adverteerder te integreren of om een exclusieve e-mailing te ontwerpen die volledig aan zijn bedrijf is gewijd.

Wij staan tot uw beschikking om een voorstel in te dienen dat is aangepast aan uw behoeften en eisen. De voorwaarden moeten samen worden vastgesteld…