FR
acredo - les alliances

De juiste schoen voor elke voet

Gepubliceerd op 27-02-17 / Juwelen & toebehoren

De juiste schoen voor elke voet

Delen op :

Zodra u de perfecte trouwjurk heeft gevonden, is het tijd dat u op zoek gaat naar de geschikte schoenen om uw kledij te verbloemen.
De schoen is veel meer dan gewoon een accessoire; het is een element van schoonheid bij uw outfit. De term "De juiste schoen voor elke voet" werd niet zo maar toevallig gebruikt. Inderdaad, het is niet altijd eenvoudig om HET juiste paar te vinden.
Om uw paar schoenen te kiezen, moet u met een aantal parameters rekening houden : de gewenste stijl van de bruid, het comfort (Vergeet niet dat u ze de hele dag en nacht moet aanhouden) en het seizoen (vergeet hakschoenen indien u in december trouwt!)
 

De klassieke

Le classique

Voor degenen die conventioneel zijn, niets beter dan de klassieke hakschoenen. U kan in het wit, zilver of goud kiezen, zodat ze in harmonie zijn met uw jurk of uw sieraden. Van schoenen verkrijgbaar in de gewone schoenwinkels tot luxe schoenen van Christian Louboutin; de hakschoenen zijn een stijl "zonder risico" dat bij alle bruiden past.

Fun!

Le classique

Als u een vleugje plezier wilt toevoegen aan uw outfit, zullen de schoenen u een grote hulp zijn! Verborgen onder uw jurk, blijven ze discreet, maar onthullen ze uw fantasie bij elke stap. Durf gekleurde schoenen dragen (die overeenkomen met de kleuren van uw bruiloft); of "gekke" schoenen met veren, pompons, strikjes, bloemen, strass steentjes, linten of...

Het comfort

Le classique

U bent een bruid, fan van cocooning ? kies dan schoenen met kleine hakken of ballerina's. Ze bestaan in alle stijlen. Indien u klassieke schoenen wilt vergeten, kies dan voor sneakers! Ja, ja!
Terwijl sneakers enkele jaren geleden taboe waren op een bruiloft, zien we ze vandaag de dag stiekem onder uw trouwjurk en geeft het u een rock'n'roll look. Het gebeurt steeds vaker dat het bruidspaar hun Conversen of Wedding sneakers aantrekken om "ja" te zeggen.

Bohemen

Le classique

Voor diegenen graag voor een ultra-minimalistische look kiezen en op een strand of in een warm land willen trouwen, is het mogelijk om "in blote voeten in sandalen" te trouwen. Dit zijn meer voet sieraden dan echte schoenen die bovendien een heerlijk gevoel van vrijheid geven. Ze zijn meestal gemaakt in gehaakte stof, met kralen of frivool (weeftechniek met garen en knopen).
 
 
Ann Tselentis - Wedding Planner de Noces de Cana (www.nocesdecana.be)

Tags : Juwelen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio