FR
acredo - les alliances

Hoe personaliseert u uw trouwring?

Gepubliceerd op 23-03-20 / Juwelen & toebehoren

Hoe personaliseert u uw trouwring?

Delen op :

Uw trouwring moet uniek zijn en uw persoonlijkheid weerspiegelen. Hier is hoe u uw trouwring kunt personaliseren om er een uitzonderlijke en onvervangbare ring van te maken.

Uw bruiloft nadert snel. Binnenkort zeg u ja in het bijzijn van uw geliefden en komt u uw unie verzegelen op een gedenkwaardige dag. Het is dan dat u de ring om uw vinger krijgt om uw liefde en steun te zweren voor de rest van uw leven.

Uw trouwring, een waar symbool van uw liefde, zal u dagelijks vergezellen. Trots weergegeven op uw linker ringvinger, zal deze ring nooit van uw zijde wijken. Daarom is het essentieel dat het in alle opzichten met u overeenkomt, van het materiaal tot het ontwerp. Met de Acredo by LoveRings tips laten we u zien hoe u uw trouwringen kunt personaliseren en zo uw eigen ringen kunt maken!

Een legering om uw trouwring te personaliseren

Er zijn veel legeringen beschikbaar voor het maken van trouwringen. Witgoud, grijs goud, roze goud, geelgoud, platina, hebben allemaal hun eigenaardigheden die bij sommige koppels passen en bij andere niet. Hier is hoe u het ideale metaal voor uw trouwring kunt kiezen.

Platina heeft het voordeel dat het sterk en duurzaam is. Het zal dus perfect geschikt zijn voor toekomstige bruiden en bruidegoms die op zoek zijn naar een solide en niet al te beperkende trouwring. De natuurlijke witte kleur heeft namelijk zeer weinig onderhoud nodig en zal tientallen jaren meegaan. Deze witheid zal ook perfect zijn om de tijdloze schittering en zuiverheid van diamanten naar boven te halen. De platina trouwring, eeuwig en zeldzaam, zal uw unie prachtig weerspiegelen.

Goud, daarentegen, heeft vele facetten. Gevarieerde kleuren (rood goud, groen goud...), zuiverheid variërend van 9 tot 22 karaat, meerdere mogelijkheden die alle toekomstig gehuwden en hun portemonnee tevreden zullen stellen.

Edelstenen voor een symbolische alliantie

Elk juweel heeft zijn eigen betekenis. Door deze stenen met zorg te kiezen, kunt u een boodschap overbrengen via uw gepersonaliseerde trouwring.

Laten we beginnen met de diamant. Het is een waar symbool van zuiverheid en vertegenwoordigt de liefde in al haar pracht en praal, tegelijk eeuwig, tijdloos en eerlijk.

De saffier, die ook erg populair is, symboliseert een trouwe, ware en eerlijke vereniging. Volgens de legenden fungeert de steen zelfs als een talisman om de drager te beschermen.

Tot slot is de robijn, eens te meer populair dan de diamant, gekoppeld aan passie en vrijgevigheid. Het is de weerspiegeling van een warme en gelukkige liefde, een eenvoudig maar krachtig geluk.

Een gravure om uw trouwring uniek te maken

Wat zou een trouwring zijn als hij geen verborgen boodschap zou afleveren? Denk aan het maken van een gravure op uw ring om het een diepere betekenis te geven, een onveranderlijk merkteken van uw liefde.

Of u nu kiest voor de datum van uw bruiloft, de voornaam van uw zielsverwant, uw favoriete citaat of een bepaald ontwerp (vingerafdruk, handtekening...), u integreert zo een deel van u, van uw persoonlijkheid.

De graveeropties zijn enorm, alleen uw fantasie (en de grootte van uw ring) is een grens. Begin dus ruim van tevoren te denken om uw ring een persoonlijk tintje te geven.

Een door u gemaakte trouwring

Voor uw bruiloft heeft u misschien al een duidelijk idee van de trouwring die u wilt aanschaffen. Maar waarom geeft u het dan niet leven van A tot Z?

Acredo by LoveRings biedt u de mogelijkheid om de trouwring van uw dromen te maken op de online configurator! Zo kunt u zelf het metaal kiezen, maar ook de edelstenen, gravures, de bestrating of de dikte van dit unieke huwelijksjuweel.

Wacht niet langer om dit ongelooflijke hulpmiddel te ontdekken en uw gepersonaliseerde trouwringen te maken. Een creatie op maat waarmee u een eenvoudige ring kunt transformeren in een symbool van uw liefde voor elkaar.

Uw trouwringen wachten gewoon op u om vorm te krijgen. Dus begin met het ontwerpen van die tijdloze en romantische ring die u op de huwelijksdag aan de vinger van uw partner kunt laten glijden als u de  trouwringen verwisselt.

Uw Acredo by LoveRings juwelier is er om al uw vragen te beantwoorden en begeleidt u graag bij elke stap van de creatie van dit uitzonderlijke sieraad.

 

Blog gesponsord door Acredo By Loverings

Tags : Juwelen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio