FR
acredo - les alliances

25 knoopsgaten voor de bruidegom

Gepubliceerd op 24-07-19 / Juwelen & toebehoren

25 knoopsgaten voor de bruidegom

Delen op :

Uw bruiloft is een evenement dat in de harten en herinneringen van uw geliefden zal blijven zitten. Het is daarom normaal dat u tijdens deze droomdag in uw voordeel wilt zijn. Uw kostuum zal uiteraard een grote rol spelen in het succes van uw kostuum, maar het knoopsgat dat u kiest, brengt een vleugje romantiek en lichtheid aan het ensemble. Net als het bruidsboeket van uw bruid, maakt uw knoopsgat uw outfit compleet en onderscheidt u van de andere mannen. Het is tenslotte uw grote dag!

Bloemen zijn niet uw favoriete bezigheid? Laat ons u inspireren met deze 25 ideeën voor knoopsgaten voor de bruidegom;!

Welke bloemen kiezen;?

Vergeet de traditionele eenzame witte roos en zeg hallo tegen de kleine boeketten! Ze zijn inderdaad moderner en veel mooier om naar te kijken. De keuze van de bloemen is een kwestie van persoonlijke smaak, maar hier zijn enkele tips voor het maken van de juiste keuze.

Overweeg eerst de kleur van uw kostuum. Rode bloemen op een rood pak worden niet gemarkeerd! Geef de voorkeur aan lichte kleuren voor donkere outfits en heldere, kleurrijke tinten voor lichte vesten.

Denk dan aan uw bruiloftthema. Heeft het precieze kleuren? Probeer dan een compositie met dezelfde tonen te kiezen. Over het algemeen zullen landelijke thema's vergezeld gaan van wilde bloemen zoals madeliefjes, papavers of gipskruid. Romantische bruiloften geven de voorkeur aan meer verfijnde bloemen zoals rozen, jasmijn, aronskelk...

Voeg vooral wat groen toe aan uw compositie. De bladeren zullen het boeket esthetischer maken en bieden een verscheidenheid aan volume, essentieel voor de schoonheid van het geheel;

Natuurlijk kan het boeket van uw toekomstige vrouw u inspireren voor uw knoopsgat. Zorg ervoor dat u zich op dezelfde esthetiek aansluit als u zeker wilt weten dat u geen fouten maakt. Aarzel daarom niet om de hulp van uw bloemist te vragen!

Breng visuals mee

Aarzel niet om tijdens uw afspraak met de bloemist knoopsgatfoto's naar uw smaak mee te brengen. De professional zal uw verwachtingen beter visualiseren en kan u seizoensgebonden bloemen, aangepast aan de gewenste stijl, adviseren. Raak dus niet in paniek als de naam van de bloemen u ontgaat! De afbeeldingen zullen er zijn om u te helpen uw wensen over te brengen.

Om deze ideeën te vinden, kan u Pinterest installeren of gewoon zoeken in de galerijen van Google image! Natuurlijk zijn we hier ook om u te inspireren, dus mis onze artikelen over de outfit van de bruidegom niet! U vindt er veel tips en visuals in, zowel voor uw das als uw knoopsgat.

Tags : Pakken Juwelen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio