FR
acredo - les alliances

De smartphone : de nachtmerrie van uw fotograaf !

Gepubliceerd op 16-04-20 / Uw souvenirs in beeld

De smartphone : de nachtmerrie van uw fotograaf !

Delen op :

Niemand gaat naar buiten zonder het in zijn zak te hebben, de smartphone is het must-have item dat u overal mee naartoe neemt... zelfs als u naar een bruiloft gaat. Toch zou het uw mooiste herinneringen kunnen verpesten!

Iedereen heeft dezelfde reflex, zodra er een belangrijk moment aanbreekt, nemen we onze Smartphone uit om het moment te vereeuwigen met de geïntegreerde camera. Hoewel dit gebaar onbeduidend lijkt, kan het erg vervelend zijn voor professionele fotografen.

De fotograaf van uw bruiloft draagt een zware verantwoordelijkheid : hij moet alle belangrijke momenten van uw grote dag vastleggen. Sommigen zeggen dat het kinderspel is als u een professional bent in het analyseren van licht en zijn camera precies kent!

Deze taak is echter zwaar gecompliceerd als een dozijn van uw gasten tussen u en uw fotograaf staan om hun foto's van lage kwaliteit te maken! Een fotograaf maakte onlangs de buzz door een scène te publiceren die heel romantisch had kunnen zijn. Het toont de bruid die naar haar toekomstige echtgenoot toe loopt. Hij heeft zijn verloofde nooit zien aankomen omdat er 4 jongedames tussen hen stonden die een foto probeerden te maken met hun smartphone!

Om dit te vermijden, aarzel niet om uw ceremoniemeester te vragen om te beginnen met een aankondiging die het gebruik van smartphones tijdens de ceremonie beperkt. Na deze plechtige momenten kunt u een foto booth organiseren, zodat uw gasten alle tijd hebben om een foto van u te maken zonder uw fotograaf te storen. Hij zal u zeer dankbaar zijn!

Geassocieerde nuttige tips :

De 4 goede redenen om voor een drone te kiezen!
Glimlach, u wordt gefotografeerd!

Om u te helpen, raadpleeg de gids met professionelen :

Fotografen
Videoreportages
Foto booth
Drones

 

 

Ann TSELENTIS - Wedding planner by Noces de Cana

 

Tags : Fotografie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio