FR
acredo - les alliances

Glamour fotosessie: Start the day!

Gepubliceerd op 15-08-19 / Uw souvenirs in beeld

Glamour fotosessie: Start the day!

Delen op :

Zachte en lichte lingerie en sensuele poses, die perfect de Glamour-fotosessie karakteriseren, een trend van over het Kanaal. Deze naaktfoto's zijn verre van vulgair, maar geven uw zelfvertrouwen een boost en beginnen uw trouwdag met elegantie en charme. Twijfelt u nog? Hier zijn 5 goede redenen om de D-day te kraken!

1. U zult gemaquilleerd en gecoiffeerd worden

De dag van u huwelijk, zult u gemaquilleerd en gecoiffeerd worden als nooit. Uw trekken worden gesublimeerd dankzij het talent van uw make-upster en uw gezicht aangekleed door uw mooie haar dat met zorg is gekamd. Het spreekt voor zich dat u zich die dag mooier dan ooit zult voelen en dat u geluk zult uitstralen. Kortom, het is de perfecte gelegenheid om uw charme te vereeuwigen!

2. U zult mooie lingerie dragen

Op D-Day zult u waarschijnlijk een mooie badjas en mooie lingerie dragen dat uw vormen zal sublimeren terwijl u genoeg gebieden verbergt die u complexeren. U zult perfect gekleed zijn voor een korte boudoir-fotosessie! En als u denkt dat deze fotoshoot alleen voor modellen bedoeld is, denk dan nog eens goed na! Een goede fotograaf zal uw rondingen waarderen!

Seance photo boudoir mariage

3. U zult u moeten ontspannen

De ochtend van uw huwelijk zal de stress op zijn hoogtepunt zijn. U zult denken aan alle dingen die op deze mooie dag mis kunnen gaan... De fotoshoot stelt u in staat om aan iets anders te denken en u tijdens een paar kostbare minuten te ontspannen. U zult zien dat u zich daarna veel beter zult voelen en de rest van de dag ontspannender kan doorbrengen.

4. U zult de bruidegom plezieren

Uw voorbereidingsfoto's zullen de zachtste en mooiste van uw grote dag zijn, maar ze zullen duidelijk niet allemaal voor het familiealbum zijn... Profiteer van dit moment om nog meer sensuele foto's te maken die u aan uw tedere wederhelft zult aanbieden. U mag ons geloven, hij zal ze voor het leven koesteren!

Seance photo boudoir mariage

5. U zult uw zelfvertrouwen verhogen

Er gaat niets boven een fotoshoot om zijn zelfvertrouwen te herwinnen. En ja, sta een paar minuten in de schoenen van een model, het is goed voor het ego! Het is niet nodig om u in een slipje te stoppen als het u stoort, een sessie in witte badjas is net zo voordelig! Aarzel dus niet en laat uw complexen achterwege!

De belangrijke keuze van de fotograaf

Om zich op deze manier te onthullen, is het natuurlijk essentieel dat u uw fotograaf vertrouwt. Kies een professional die u met sympathie inspireert en aarzel niet om hem over uw wens te vertellen tijdens uw afspraken. U kunt de tijd bespreken die u aan een dergelijke sessie kunt besteden!

Seance photo boudoir mariage

Tags : Fotografie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio