FR
acredo - les alliances

Uw trouwfotograaf kiezen : de te stellen vragen

Gepubliceerd op 23-11-18 / Uw souvenirs in beeld

Uw trouwfotograaf kiezen : de te stellen vragen

Delen op :

De foto's van uw bruiloft zullen een van de unieke herinneringen zijn die u aan deze mooie dag zult bewaren. Het is daarom van essentieel belang dat uw fotograaf aan uw verwachtingen en uw vereisten voldoet. Maar hoe zorgt u ervoor dat u de juiste keuze maakt? Hier zijn enkele vragen om aan deze professioneel te stellen.

De stijl

Elke fotograaf heeft een unieke fotografische stijl. Sommige zijn fan van zwart en wit, andere van vintage en nog andere van modernisme. Het is essentieel dat deze stijl overeenkomt met het imago dat u van de beste dag van uw leven heeft en dat het de sfeer of het thema van deze speciale dag weerspiegelt. Aarzel niet om een ​​portfolio van zijn nieuwste prestaties te vragen voordat u tekent!

Vragen om te stellen :

 

De prijs

De prijs kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de gevraagde services. Toch bieden de meeste professionals pakketten aan voor bruiloften die gewoonlijk variëren tussen 500 en 1.500 €. Deze formules kunnen verschillen in termen van de tijd, besteed aan het evenement of in termen van de hoeveelheid afgeleverde afbeeldingen. Het is aan u om het juiste compromis te vinden tussen uw wensen en uw budget.

Vragen om te stellen :

 

Het praktische aspect

Wanneer uw keuze duidelijker begint te worden, vergeet dan niet om met uw potentiële fotograaf de praktische zaken te bespreken. Dit kan cruciaal zijn in uw selectieproces en misverstanden vermijden. Sommige fotografen werken bijvoorbeeld samen met assistenten om de verschillende invalshoeken tegelijk af te handelen. Dit is een interessant element om te overwegen voor uw bruiloft. Anderen zijn vrij veeleisend als het gaat om het gebruik van hun foto's. Zorg ervoor dat de verspreiding van uw foto's op sociale netwerken of blogs geen probleem vormt voor uw fotograaf vooraleer u ze online zet.

Vragen om te stellen :

 

Het gevoel

Maar eerst en vooral, wees zeker van de feeling tussen u en de professional. Het zou zonde zijn om u tijdens uw fotosessie ongemakkelijk te voelen!

Tags : Fotografie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio