Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be

De marryoke : de nieuwe video tendens !

  • Gepubliceerd op 18-03-18
  • Categorie : Huwelijksideeën
Sinds kort is er een nieuwe trend aangebroken als souvenir voor bruiloften: De Marryoke!

Wat is een marryoke?

Het gaat erom uw gasten en families te betrekken bij het maken van een videoclip op uw trouwdag! Voor degenen die niet kunnen zingen, geen paniek! U hoeft niet eerst door een opnamestudio te gaan, u selecteert gewoon de muziek van uw keuze en bootst de songtekst van het nummer na. Alles wordt vereeuwigd door een professionele videograaf die voor de montage zorgt.
Omdat de afbeeldingen beter zijn dan een lange toespraak, is hier een voorbeeld van een Marryoke

Waarom kiezen voor een marryoke?

De voorbereiding

Een marryoke wordt samen met uw geliefden en gasten voorbereid. Ze moeten eerst het nummer van uw keuze leren. Hiermee kunt u uw gasten en families betrekken bij de voorbereiding van uw bruiloft. Er heerst veel enthousiasme rond dit project en uw vrienden spreken over uw huwelijk met passie.

 

De animatie

Het opnemen van de marryoke verandert in een echte animatie voor d-day! Uw gasten worden vervolgens ondergedompeld in een "bioscoop"-sfeer die hen acteurs maakt voor uw grote dag. Het is meestal tijdens de receptie dat de meerderheid van de opnamen plaatsvinden. Een originele huwelijksanimatie waar uw gasten dol op zullen zijn!

 

Het souvenir

Het is duidelijk dat de belangrijkste reden voor het kiezen van een marryoke het souvenir is! Het is een leuke trouwvideo waar u steeds weer van zult genieten! U kunt het ook delen met uw vrienden om uw grote dag opnieuw te beleven!
 
Ann TSELENTIS

De laatste commentaren


laat een commentaar na

Om een commentaar achter te laten op dit artikel u moet ingelogd zijn

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

De wedstrijden

Enquetes

  • Hoeveel tijd voor de D-Day heeft u uw huwelijkslijst vrijgegeven ?
  • 2 weken
  • 3 weken
  • 1 maand
  • 2 maanden
  • 3 maanden
  • Meer dan 3 maanden

Huwelijksbeurzen