FR
acredo - les alliances

10 foto's van de voorbereidingen van de bruid om absoluut te hebben!

Gepubliceerd op 16-10-19 / Uw souvenirs in beeld

10 foto's van de voorbereidingen van de bruid om absoluut te hebben!

Delen op :

De voorbereidingen van de bruid moeten zorgvuldig worden vereeuwigd. Deze trouwfoto's zullen de enige herinneringen zijn dat de gehuwden van hun grote dag zullen houden, dus beter niets te missen! Hier zijn 10 foto's die absoluut de ochtend van de bruiloft moeten gemaakt worden.

De opgehangen trouwjurk

La robe de mariée suspendue

Het is een klassieker! De traditionele foto van de opgehangen trouwjurk is nog steeds top! En om een goede reden, het stelt de fotograaf in staat om dit kostbaar item in zijn geheel te vereeuwigen zonder tijd te doen verliezen aan de bruid. Dit geeft hem de mogelijkheid om met licht en omliggende objecten te spelen om de trouwjurk te sublimeren zoals het hoort.

De schoenen

Les chaussures de la mariée

De timing van de voorbereidingen is waarschijnlijk het meest geschikte moment om foto’s te nemen van de schoenen van de bruid. Het is inderdaad het enige moment waarop ze niet worden verborgen door de lange trouwjurk!

Het boeket

Le bouquet de mariée

De voorbereidingen zijn ook ideaal voor het onsterfelijk maken van het boeket van de bruid! Op dit moment zullen uw bloemen nog vers en mooi zijn en zal de samenstelling niet de schade van de dag hebben opgelopen. Voor close-ups is een boeket in goede staat altijd beter!

De bruid en de bruidsmeisjes

Les demoiselles d'honneur

Tijdens de voorbereidingen zullen uw bruidsmeisjes er zijn om u te ondersteunen en te ontspannen! Dankzij deze dames kan de fotograaf uw mooie glimlach onsterfelijk maken! Bovendien, wie zou nee zeggen tegen een fotoshoot tussen vriendinnen?

Laatste details van make-up

Le maquillage de la mariée

Make-up is een must voor de voorbereidingen van de bruid. Het zijn deze kleine bloostjes en kleine poeders die u het peachy uiterlijk van in de tijdschriften geven. Na deze laatste make-up touch kan de fotograaf uw gezicht vereeuwigen (close-up, ja ja ...) en ook uw make-up!

De bruid voor de spiegel

Mariée devant le miroir

Wanneer u voor het eerst uw make-up, uw haar en volledig gekleed in uw witte jurk en accessoires ontdekt, valt de emotie waarschijnlijk binnen. Dit is uw eerste blik op uzelf als een bruid en het verdient het om te worden vereeuwigd!

Het sluiten van de jurk

La fermeture de la robe

U wachtte erop en de tijd om uw jurk aan te trekken is eindelijk aangekomen! Daarom is het essentieel om dit gebaar vast te leggen, te graveren en op een foto te bevriezen! U draagt ​​uw jurk maar één keer, dus geniet van elk moment!

De bruid en haar moeder

La mariée et sa maman

Voor uw moeder zal deze dag heel emotioneel zijn. Dit is de dag dat ze haar baby "in het echt" in de handen van een andere persoon achterlaat. Het is daarom belangrijk dat u deze intieme momenten tussen moeder en dochter onsterfelijk maakt.

Een detail van de jurk

Les détails de la robe

De details van uw jurk zijn absoluut subliem. Normaal gezien is dit waarschijnlijk het duurste kledingstuk dat u in uw leven zult dragen! Beter het tot in elk detail te fotograferen, niet?

De bruid voor het raam

La mariée devant la fenêtre

De foto voor het raam is een poëtisch moment van deze huwelijkse fotoshoot. Het zachte licht van buiten zal uw teint sublimeren en voor altijd uw bruidslook fixeren. Dit is DE foto waarmee de fotograaf uw make-up en uw kapsel met zorg kan vastleggen.

Tags : Fotografie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio