FR
acredo - les alliances

4 goede redenen om voor een drone te kiezen !

Gepubliceerd op 08-11-19 / Uw souvenirs in beeld

4 goede redenen om voor een drone te kiezen !

Delen op :

Sinds kort is er de optie om een ​​videoreportage te kiezen met drone service. Een stukje technologie dat prachtige foto's en afbeeldingen oplevert die op hoogte zijn genomen. We vinden steeds vaker deze technologie als trouwreportage om onvergetelijke foto’s te verkrijgen.

Meer en meer komt dit toestel aan bod binnen de audiovisuele wereld door het feit dat videografen beelden op hoogte kunnen maken zonder aan boord van een helikopter te moeten gaan. Mis dus niet de kans om cinematografische beelden te hebben.

Video's in volle opgang!

Momenteel wensen koppels een vleugje originaliteit voor hun huwelijk. Een drone is zeker een element waarmee u onvergetelijke herinneringen mee kunt maken, maar ook om de gebeurtenissen van uw bruiloft op een unieke manier vast te leggen.

Een ceremonie vanuit de lucht

Het is duidelijk dat toekomstig gehuwden steeds vaker een ​​drone vragen om zichzelf op uitzonderlijke beelden van hun bruiloft te trakteren. Wie heeft er niet van gedroomd om de belangrijkste momenten van zijn huwelijk zoals het buitengaan uit de kerk, de openingsdans of andere belangrijke momenten opnieuw te bekijken? Met een drone zult u dit allemaal bekomen, maar dan vanuit de lucht.

Herinneringen die in beeld blijven

Een huwelijksceremonie vindt vaak heel snel plaats. Om uw ceremonie ideaal te kunnen herinneren, worden de beelden vanuit verschillende hoeken genomen. Naast het materiaal gemaakt door uw fotograaf en videograaf, geeft de drone u originele en sublieme beelden van uw D-Day.

Verblind uw gasten

Afgezien van de uitzonderlijke video's en afbeeldingen, zal dit stukje technologie zeker de aandacht van uw gasten trekken. Voor de heren zal het zien van een mini-helikopter noodzakelijkerwijs leiden tot hun nieuwsgierigheid en hun verlangen om de werking van dit accessoire te begrijpen. Neem ten slotte contact op met uw serviceprovider om uit te zoeken of de gebruiksvoorwaarden in orde zijn. Sommige soorten drones hebben een vergunning nodig, maar ook in sommige gebieden is het gebruik van deze vliegmachine verboden.

Raadpleeg de gids met professionelen om u te helpen:

Fotografen
Videoreportages

 

Tags : Fotografie

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio