FR
acredo - les alliances

Hoe uw huwelijk aan uw geliefden aan te kondigen?

Gepubliceerd op 05-06-18 / De premissen

Hoe uw huwelijk aan uw geliefden aan te kondigen?

Delen op :

Het is zover, uw schat maakte zijn/haar huwelijksaanzoek en u zei ja! U droomt al van uw grote dag, de decoratieve ideeën vliegen door uw hoofd en u waant zich al in uw prachtige witte jurk terwijl u naar uw toekomstige echtgenoot loopt. Stop... voordat u met de voorbereidingen begint om een ​​uitzonderlijke bruiloft te organiseren, moet u uw verloving aan uw familie aankondigen. Maar… u bent op zoek naar het juiste idee om uw geluk op een gedenkwaardige en originele manier te delen. Geen paniek, hier zijn enkele inspiraties!

Een uniek object aanbieden

Uw ouders zijn de eersten die betrokken zijn bij uw huwelijk. Ze zullen waarschijnlijk deelnemen aan de organisatie of het budget van de mooiste dag van uw leven. Het is dus niet meer dan normaal dat u hen als eerste het geweldige nieuws aankondigt. Een eenvoudig idee om hen in te lichten over deze gebeurtenis is om een ​​aangepast object aan te bieden. U kunt bijvoorbeeld elk van uw ouders een mok aanbieden met het opschrift 'Moeder van de bruid' en 'Vader van de bruid'. Op eenzelfde manier kunt u een puzzel ontwerpen die ze moeten samenstellen om de boodschap te ontdekken. Ze zullen jullie cadeau jarenlang kunnen houden!

De ballonnendoos

Als u nood aan spektakel heeft maar toch een klein budget bezit, is deze aankondiging iets voor u. Deze manier is ideaal om uw aanzoek te delen met jullie goede vrienden. In een doos met een deksel verstopt u met helium opgeblazen ballonnen en confetti. Wanneer uw dierbaren de doos openen, vliegen de ballonnen weg en onthullen jullie bericht. U kunt ballonnen kiezen die al bedrukt zijn of uw eigen tekst schrijven met een viltstift. Het is best om aan de ballonnen een gewicht te hangen, zodat ze op ooghoogte blijven en uw geliefden de tijd hebben om de inscripties te lezen.

Save the date

Om uw bruiloft aan een grotere vriendenkring aan te kondigen, kunt u een “Save the date” opsturen. Dit zijn postkaarten die vóór de officiële aankondigingen worden verzonden en die eenvoudig bedoeld zijn om aan te kondigen dat u en uw wederhelft gaan trouwen. Vaak zijn er mooie foto's van de toekomstig gehuwden toegevoegd  en basisinformatie zoals de datum. Kortom, het is een teaser.

Een kraskaart

Voor uw getuigen en bruidsmeisjes is het mogelijk om kraskaarten te kopen die de boodschap zullen onthullen : "Wilt u mijn getuige / bruidsmeisje zijn ?”. Het is een eenvoudige maar leuke manier om ze te laten zien dat u binnenkort voor het altaar staat om ja te zeggen!

De klassieke advertentie

Verres de champagne

Soms overtreft de eenvoud de originaliteit. Het is niet altijd nuttig om alles tot in het kleinste detail te plannen. Laat de zaken natuurlijk gebeuren. Nodig bijvoorbeeld uw familieleden in beperkte kring uit in een restaurant en bestel een fles champagne. U kunt dan van dit aperitief genieten om aan te kondigen : "We hebben jullie goed nieuws aan te kondigen, we gaan trouwen! ".

Nu uw familie op de hoogte is, is het tijd om uw bruiloft te organiseren en een nieuw keerpunt in uw leven als koppel te markeren! Nu starten we met het berekenen van het huwelijksbudget, het zoeken van een feestzaal en de voorbereiding van uw vrijgezellenfeest! Ontdek dan nu onze nuttige tips om uw bruiloft zonder stress te organiseren.

Tags : De premissen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio