FR
acredo - les alliances

Een verlovingsring voor Sint Valentijnsdag

Gepubliceerd op 10-02-20 / De premissen

Een verlovingsring voor Sint Valentijnsdag

Delen op :

Wilt u uw liefde verklaren aan uw wederhelft op het feest van de geliefden? Waarom doet u haar geen aanzoek en laat u uw gevoelens op de mooiste manier zien? Haar een verlovingsring aanbieden zal uw toewijding en vertrouwen in de relatie bewijzen. Wees niet bang om de sprong te wagen! Hier zijn onze romantische ideeën om uw aanzoek te doen tijdens Valentijnsdag.

Een diner bij kaarslicht

Het is een klassieker, een echte tijdloze klassieker! Deze maaltijd geeft u de mogelijkheid om de sfeer van het grote moment voor te bereiden zonder te overdrijven. Het principe is eenvoudig, plan een romantisch uitje naar een restaurant of een diner voor twee in het comfort van uw eigen huis. Dan schuift u de verlovingsring onder een handdoek of zilveren schotel en knielt u op de grond om de grote vraag te stellen. Een eenvoudig en elegant verzoek, precies zoals wij het willen!

Een unieke video

Bent u op zoek naar een origineel idee om de hand van uw partner ten huwelijk te vragen? De gepersonaliseerde video stelt u in staat om uw gevoelens op een unieke en atypische manier te delen. Slideshow van uw mooiste herinneringen, audio-opname van uw liefdesverklaring, symbolische muziek, laat de creativiteit binnenvallen voor dit fantastische project.

Een tijdloze reis

U kunt zich niet voorstellen om in België een voorstel te doen? Waarom neemt u uw Lady niet ergens anders heen voor een weekend? Profiteer van Valentijnsdag om een reis naar een mythische plek te organiseren! Venetië, Rome of Parijs zullen de ideale bestemmingen zijn om de hand van uw toekomstige verloofde te vragen. Een onvergankelijke herinnering die u de rest van uw leven kunt bewaren.

Een zoektocht

Hier is een idee dat de liefhebbers van de schattenjacht zal aanspreken, maar dat nog een paar dagen voorbereiding vergt. Organiseer met de hulp van een paar vrienden een openlucht schattenjacht voor uw vriendin. Plannen van puzzels, vragen en spelletjes om haar naar de overwinning en de ultieme trofee te leiden: haar verlovingsring genesteld in zijn koffer.

Een perfecte ring

Maar eerst en vooral moet u de juiste verlovingsring kiezen om de vinger van uw geliefde te versieren. Ze zal dit juweel voor de rest van haar leven bewaren ter ere van dit kostbare moment, dus het zou zonde zijn om deze keuze te verwaarlozen.

Een gepersonaliseerde verlovingsring kan de perfecte manier zijn om uw liefde te verklaren. Een goede juwelier kan u helpen bij het ontwerpen van de perfecte ring, die perfect past bij de stijl en het karakter van uw partner. Van de legering tot het aantal diamanten, u zult in staat zijn om leven te geven aan de ring die uw twee levens zal verenigen. Een geschenk dat niet zal worden vergeten!

Nu is het aan u om te spelen en de ring door te geven aan de vinger van uw zielsverwant!

Tags : De premissen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio