FR
acredo - les alliances

De 2017 trend voor het kostuum van Mijnheer, blauw en « slim »

Gepubliceerd op 18-04-17 / Pakken

De 2017 trend voor het kostuum van Mijnheer, blauw en « slim »

Delen op :

Op gebied van kleding, zal iedereen akkoord zijn om te zeggen dat het de trouwjurk van de bruid is die de show steelt. Het kostuum van Mijnheer heeft zeker evenveel belang ; het sublimeert de bruidegom terwijl het de bruid aan zijn arm benadrukt, met veel allure en elegantie. Zijn keuze zal afhangen van de stijl van de bruidsjurk van de bruid, die zelf zal bepaald worden door het thema van het huwelijk, als er één is, en door de morfologie van de toekomstige Dame en Heer, maar ook door het seizoen waarop het huwelijk plaatsvindt. Drie elementen die de bruidegom moet overwogen om fouten te vermijden bij het kiezen van zijn kostuum.

De 2017 trend voor het kostuum van de bruidegom is eerder in blauwe tinten, vaak donker, strak marine kostuum, geruit of met fijne lijntjes, tot aan het hemelsblauw, zeer flashy voor de zomer. In de herfst of de winter, gaan we eerder naar een dikkere en antieke tweed, met het toevoegen van bruin en grijs voor een Britse look.

Het mooie mei-blauw

Het kostuum van de bruidegom is dit jaar zeer dicht bij het lichaam, hetgeen men voor de broek "slim" noemt en met rechte jas. De schouders zijn zacht, de sluiting met twee knopen ; voor extra elegantie : laat de tweede knop altijd open, het geeft een beter comfort, met of zonder handen in zijn broekzakken. Het geheel moet op maat zijn om het silhouet van Mijnheer te perfectioneren. Net zoals bij de bruid, zal zijn morfologie bepalend zijn voor de keuze van het kostuum en de aanpassingen, dit volledig in de trend van het jaar. Gedragen over een wit poplin overhemd, hetgeen het een zijdeachtige aspect geeft door zijn dichter geweven weefsel dan bij een katoenen hemd. Het kostuum mag 3-delig zijn, hoewel twee delen voldoende zijn voor dit jaar. Men is meer cool in 2017 en het zijn de accessoires die de final touch geven aan het uiterlijk van de bruidegom.

Het blauw speelt dit jaar de vedette. Als het erg donker is, kan het gedragen worden met mooie zwarte schoenen, al dan niet gelakt. Als het blauw helderder is, maar niet hemelsblauw, wordt het beter gedragen met een paar kameel bruine schoenen, die de elegantie, allure en charme van de jonge man vergroten. Het blauw kan onderverdeeld worden in ontelbare tinten, van het donkere voor de elegantie, tot de lichtere voor de originaliteit, afhankelijk van het seizoen ; het wordt makkelijker gedragen in de zomer.
De marine blauwe kleur vindt men bij smokings met sjaalkraag, het toppunt van elegantie, gedragen op zwart gelakte Richelieus, een zwarte vlinderdas op een hemd met vleugel kraag en afgewerkt met zilveren manchetknopen. Ideaal bij de aankomst van de bruidegom voor een huwelijksceremonie die plaats vindt in een kasteel bijvoorbeeld, zeer stijlvol!

Relaxte en sexy look

Het jaar 2017 biedt chique kostuums aan, zonder dat het te donker is. De mooie schaduwen van het blauw maakt het ontspannen en sexy look, heel dicht bij het lichaam gedragen, dat wel eens een hart sneller doet slaan bij aankomst van de bruid. Met draagt het kostuum met een paar bruine Derbies, meer ontspannen dan de Richelieu, een stropdas in plaats van een vlinderdas of plastron, en minder conventionele manchetknopen om deze leuke elegantie te behouden dat de trend van het kostuum van Mijnheer in 2017 kenmerkt.
 
 

Tags : Pakken

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio