FR
acredo - les alliances

De houten vlinderdas : de nieuwe trend voor mannen

Gepubliceerd op / Juwelen & toebehoren

De houten vlinderdas : de nieuwe trend voor mannen

Delen op :

Wilt u de gelegenheid voor uw bruiloft markeren en een origineel en trendy accessoire dragen? Wat vindt u van een houten vlinderdas? Het is relatief gebruikelijk geworden om een stoffen vlinderdas te dragen. U kunt ze overal zien voor elk evenement. Dus heren, val op deze unieke dag op met dit modieuze beeldhouwwerkje!

Met deze kleine toets kunt u zich onderscheiden van de anderen terwijl u pep aan uw outfit toevoegt. Het zal perfect passen bij een landelijk thema of een boheems huwelijk.

Er zijn verschillende modellen vlinderdassen, gemaakt van hout...​

Noeud en bois

Allereerst zijn er de eenvoudigste, dat wil zeggen, vlinderdassen die uitsluitend van hout zijn gemaakt met een stuk stof in het midden dat kan variëren naar gelang de smaak en de kleur. Dit model zal perfect zijn om een traditionele kant te behouden ondanks uw originaliteit.

Er bestaan ook dubbele vlinderdassen, gemaakt uit een stoffen knoop die over een houten vlinderdas wordt gelegd. Deze meer originele modellen variëren in termen van de gebruikte materialen. Zo kan bijvoorbeeld leer, tweed of fluweel worden gebruikt om meer kleuren en patronen toe te voegen aan de creatie.

Het is ook mogelijk om met de vorm van de vlinderdas te spelen. Sommige modellen zien eruit als snorren, vogelvleugels of vlinders (ironisch, nietwaar?). Deze meer excentrieke accessoires zullen hun effect hebben op uw bruiloft, dat is zeker!

Omdat hout ten slotte een vrij gemakkelijk te hanteren materiaal is, kan het zo bewerkt worden dat patronen zoals fietsen, teugels of bolhoeden als gravures verschijnen. Deze meer artistieke versies van de houten vlinderdassen zorgen ervoor dat u er als een heer uitziet.

De kleine extra's

Deze houten vlinderdassen hebben bepaalde niet te verwaarlozen voordelen. Ten eerste maakt de ondoordringbaarheid van het materiaal ze zeer hygiënisch. U houdt ze dus langer dan stoffen vlinderdassen die zich in de loop van de tijd ontrafelen.

Ze zijn ook heel gemakkelijk aan te trekken. Het is niet nodig om knopen of iets anders te leggen. Sluit gewoon een klittenband of knoop en u bent klaar!

Bovendien houden we van het vakmanschap. Fabrikanten scoren dus grote punten omdat het ontwerp van deze vlinderdassen meestal volledig met de hand wordt gemaakt. Om dit te bereiken worden verschillende materialen bewerkt: kersen, beuken, teak, padouk, eik, Afrikaans hout, enz. Kortom, alle houtsoorten zijn welkom, maar ze worden allemaal op een andere manier bewerkt. Daarom zijn machines niet de oplossing.

Bovendien zou u het kunnen personaliseren door de datum van uw bruiloft op de achterkant van uw vlinderdas te laten graveren! Zou dat niet een prachtig souvenir zijn van de mooiste dag van uw leven?

Bent u overtuigd? Dan is het tijd om uw mooiste hemd aan te trekken en het te versieren met dit prachtige, tijdloze accessoire. U zult de komende 20 jaar in de voorhoede van de mode staan!

Tags : Juwelen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2020 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio