FR
acredo - les alliances

Thema landelijke bruiloft

Gepubliceerd op 16-04-18 / Bruiloft thema's

Thema landelijke bruiloft

Delen op :

Wilt u een bruiloft in de velden, omringd door bloemen, natuurlijke materialen, maar toch chique? Kies voor het landelijke thema. Dit thema is de afgelopen jaren zeer succesvol geweest door zijn zachtheid en frisheid. De eenvoud en de frisse lucht staan op het rendez-vous met dit delicate en landelijke thema, met zijn gevoel van dorpsfeest. Hier zijn wat tips voor het versieren en opzetten van uw typisch landelijk bruiloft.

Een authentieke plaats

salle de réception grange mariage champêtre

Het thema landelijk verwijst rechtstreeks naar authenticiteit, waarbij het woord “eenvoud” hier vol tot zijn recht komt. U moet de natuur in zijn eenvoud laten om uw landelijke huwelijk te laten slagen. Werk elk detail uit, met het landelijk chique in uw gedachte, om het gewenste resultaat te krijgen.
 
Allereerst zal u een plek moeten selecteren waar de geest van dit thema aanwezig is. Wie landelijk huwelijk zegt, denkt natuurlijk aan buiten (een weiland, enkele tenten, een groot buffet...) of rustiek (schuur...). Wees voorzichtig, reserveer uw buitenplaats, rekening houdende met het weer van het seizoen. Een boerderij zal bijzonder geschikt zijn voor uw thema. Als deze optie niet mogelijk is, kies dan een zaal die eruitziet als een oude schuur, met oude stenen en zichtbare balken.

Eenvoudige en elegante decoratie

Table mariage champêtre

Om uw landelijk thema het best naar voor te brengen, kan u gokken op een decoratie met natuurlijke kleuren zoals bruin, crème, beige, zand, enz. U kunt natuurlijk de basiskleuren van het thema  combineren met pastelkleuren : zachtgroen, koraal, poeder roze, … Creëer uw uitnodigingen op een authentieke en originele manier (karton, leien, kant, enz.). Voor de decoratie kan u uw creativiteit laten spreken. Behoud uw authentieke geest door de mooiste delen van natuurlijke materialen te benadrukken. Hout, linnen en rieten zijn uw beste bondgenoten.
 

Enkele decoratie-ideeën :

 mariage champêtre

Bloemen, uw bondgenoten

U zult het waarschijnlijk wel begrepen hebben, maar de bloemen staan centraal tijdens een landelijke ceremonie. Kies voor composities met wilde bloemen en aarzel niet om ze aan te vullen met korenaren, heide of eucalyptus om tot een harmonieus, elegant en authentiek boeket te komen.
 
Wat de tafels betreft, liefst ze versieren met bij voorkeur wilde bloemen, u kan elke tafel een naam geven van een bloem. Zo zullen madeliefjes, narcissen en viooltjes mooie tafelnamen zijn.
 
Uw bruiloft zal zeker rustiek zijn, maar het wordt een groot feest. U heeft alle kaarten in de hand om de mooiste van landelijke bruiloften voor te bereiden. Geniet tijdens de D-day van de omgeving, het landschap en alle festiviteiten.

Tags : Bruiloft thema's

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio