FR
acredo - les alliances

Huwelijk op het thema “The Great Gatsby” jaren ‘20

Gepubliceerd op 08-11-18 / Bruiloft thema's

Huwelijk op het thema “The Great Gatsby” jaren ‘20

Delen op :

U bent  altijd al dol geweest op veren en de waanzin van deze zotte jaren? De zorgeloosheid van deze unieke periode fascineert u en dit is heel begrijpelijk! Hier leest u hoe u uw bruiloft kunt doordrenken met de wereld van “Gatsby the Magnificent”.

De kleuren

Huwelijk op het thema The Great Gatsby

The Golden Age jaren ‘20 waren een welvarende periode, synoniem voor veel luxe en rijkdom. Daarom zou de gouden kleur zeker in uw kleurenpalet moeten staan. Om het op te laten vallen, kiest u best voor eenvoudig wit of zwart. Andere kleuren zouden het thema kunnen veranderen (cabaret of jaren’ 50).

De aankondiging

Huwelijk op het thema The Great Gatsby

De aankondigingen moeten de toon zetten en het thema onthullen aan uw gasten. Ze moeten dus extravagant zijn en het tijdperk van de Charleston opsnuiven. Maar hoe dit doen?

Kies voor een art-deco-look! Deze architecturale trend is een perfect voorbeeld van de artistieke bloei, die plaatsvond in de jaren ‘20 en ‘30. Gouden lijnen op een zwarte of witte achtergrond zijn perfect om deze trend te vertegenwoordigen.

Voeg er vervolgens een symbolisch element aan toe, om volume aan uw kaarten te geven. U kunt kiezen voor parels of een veer. Dit zal uw aankondiging in stijl afwerken.

De trouwjurk

Om uw thema te behouden, moet u uw outfits eveneens aanpassen.    

De trouwjurk kan bijvoorbeeld een recht silhouet hebben en bezaaid zijn met borduurwerk, kralen of kant. Om dit alles te accentueren, zou de bruid ook kunnen kiezen voor een glitter hoofdband, versierd met een veer of een bolhoed. Maar eerst en vooral is het aan het kapsel en de make-up dat u aandacht moet schenken, omdat zij het zijn die de toon zullen geven. Geef de voorkeur aan lage chignons die de indruk wekken van een kort kapsel en een make-up die de mond accentueert.

Voor mannen is een driedelig pak vereist. Om in overeenstemming te zijn met de tijd, moet hij strak genoeg gedragen worden. De jas moet ook onder de billen van deze heren vallen! Om deze outfit te voltooien, is het essentieel om een ​​stropdas of strikje te dragen en derby's of mocassins aan te doen.

De decoratie

Décoration pour un thème gatsby

De decoratie zal een grote rol spelen in het succes van uw terugkeer in de tijd. Hier is de verreiste dat u zich laat meegaan door de gekke jaren en hun extravagantie. Op de tafels, in het midden, staan grote martini-vazen vol struisvogelveren en -parels. Kies, als u kan, voor een gouden bestek en gouden borden.

In de zaal kunt u ook grote kandelaars plaatsen, waarover kraalkettingen hangen. Aan het plafond kan u kroonluchters (echte of valse) hangen, die uw zaal een nobele sfeer geven. Vergeet de essentiële champagnefontein niet die altijd zijn effect zal hebben.

De genodigden

Een trouwfeest zou niets zijn zonder de genodigden die het samenstellen. Daarom moet u uw gasten overtuigen om het spel mee te spelen en zich te vermommen. Uw trouwfoto's zullen veel mooier zijn in uw luxueuze inrichting als iedereen meedoet. Hierdoor zal u een onvergetelijk souvenir creëren.

Tags : Bruiloft thema's

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio