FR
acredo - les alliances

Lavendel thema voor uw bruiloft

Gepubliceerd op 10-12-18 / Bruiloft thema's

Lavendel thema voor uw bruiloft

Delen op :

U wilt uw bruiloft in de zomer vieren en u bent op zoek naar een kleurrijk en gebruiksvriendelijk huwelijksthema? Wat vindt u van het thema lavendel? Met zijn paarse kleuren zal dit thema uw decoratie in de verf zetten, met een romantische en natuurlijke kant.

Uw aankondiging

De huwelijksuitnodiging zet de toon voor de gasten. Hij is hem die uw thema aan uw gasten zal onthullen en hun verbeelding zal doen werken.

Het thema lavendel biedt u veel keuzes met betrekking tot de lay-out van uw uitnodiging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een witte achtergrond met paarse patronen (lavendelbloemen, kleurenvlekken...) of kiezen voor een paarse achtergrond met witte patronen. Het is ook mogelijk om te starten met een beige of bruin papier en er een echte lavendelbloem op te bevestigen om de toon te zetten zonder al te veel te doen.

Uw decoratie

mariage lavande

Paars is een zachte kleur, maar opgelet dat ze niet de hele ruimte inneemt. Het zou zonde zijn als uw gasten een overdosis doen op deze toon. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om een goede balans te hebben tussen lavendel en wit. Als dit nog onvoldoende is, aarzel dan niet om een derde tint toe te voegen, zoals groen, hout of goud.

Als u voor witte tafelkleden kiest, dan kan u lila of paarse tafellopers toevoegen, en indien mogelijk, combineren met lavendelkleurige stoelstrikken. Als u een zwak heeft voor landelijke bruiloften, dan belet niets u om er ideeën uit te halen en lavendel op te nemen. U kunt bijvoorbeeld tafellopers in jute kiezen en deze versieren met lavendel boeketten of de lavendelbloem als servet houder gebruiken. En dat is niet alles! In combinatie met witte lantaarns, kan lavendel een prachtig tafel midden worden.

Weet eveneens dat lavendel eetbaar is en dat het ook de glazen en gerechten kan versieren.

Lavendel in uw outfits

Dit paarse en witte thema, geïnspireerd op de lavendelbloem, kan ook terug te vinden zijn in uw outfits. U kan de bruidsmeisjes vragen om te kiezen voor paarse en lila jurken en bloemen in hun haar te verwerken. Mannen zouden deze mooie plant als knoopsgat kunnen dragen.

Wat de bruid betreft, het is mogelijk om prachtige boeketten te maken met lavendelbloemen. Dus waarom dit ook niet doen?

Het geschenk van de gasten

mariage lavande

Om in uw thema te blijven, zijn er verschillende mogelijkheden voor u. U kunt eerst kiezen voor traditionele suikerbonen in verschillende paarse tinten die u kunt inpakken in mooie witte organza zakjes of omgekeerd. Maar als u wilt opvallen en meer originele en nuttige cadeaus wilt aanbieden, aarzel dan niet om de lavendel in deze verschillende vormen taan te bieden: zeepjes, geurzakjes...

Een uitvouwbaar thema

Dit paarse thema is natuurlijk niet beperkt tot lavendel. Het is mogelijk om het in vele vormen aan te bieden door dezelfde tonen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan lila, stenen zoals amethisten, etc.

 

Tags : Bruiloft thema's

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio