FR
acredo - les alliances

Een rood en wit bruiloft

Gepubliceerd op 04-09-19 / Bruiloft thema's

Een rood en wit bruiloft

Delen op :

U wilt dat de liefde tijdens uw trouwdag zich op elke mogelijke manier manifesteert? Waarom niet kiezen voor een thema met een passie voor kleuren? U kunt als volgt een rood en wit thema met elegantie voorbereiden!

De kleuren

Het is belangrijk om uw kleuren te selecteren voordat u met de voorbereidingen begint, omdat alle decoratie hierop gebaseerd is. Kiest u een sneeuwwitte of liever een delicate crème kleur? Een felrood of bordeauxrood? Wat u ook kiest, vergeet deze eenvoudige regel niet : te veel rood doodt het rood!

Om een ​​zekere lichtheid en elegantie in uw decoratie te behouden, is het inderdaad beter om het wit te laten domineren. Rood moet in het ideale geval enkel de accessoires (handdoeken, tafelloper, bloemen) kleuren.

Uw uitnodigingen

Zet de toon door de uitnodigingen in liefdeskleuren te selecteren. Op die manier biedt u uw gasten een glimp aan van wat hen die dag te wachten staat! Of het nu sierdetails, de envelop of zelfs de kleur van het papier betreft, aarzel niet om een ​​uitnodiging te kiezen die bij uw thema blijft.

Uw ceremonie

Voile de mariage

Uw kleurkeuze kan worden weerspiegeld in uw seculiere of religieuze ceremonie. Uw boog en stoelen kunnen bijvoorbeeld versierd worden met rode bloemen of een laken van dezelfde kleur, terwijl rode rozenblaadjes uw pad naar het altaar kunnen leiden.

De zaalinrichting

Tijdens uw receptie kunt u vanuit een eenvoudige en pure basis vertrekken door witte tafelkleden op uw tafels te leggen. In het midden hiervan zou een rode tafelloper en florale tafelmiddens een vleugje kleur kunnen brengen. Voor de borden kunt u ook overwegen om rode servetten te plaatsen om een laatste kleurnuance aan deze decoratie te geven.

Uw accessoires en juwelen

Voile de mariage

De bruid en bruidegom kunnen dit thema ook eren door zichzelf te tooien met een paar rode accessoires. De bruid kan bijvoorbeeld sublieme pump schoenen dragen voor meer passie, een rood lint om haar middel binden of bloemen van dezelfde kleur in haar haar dragen. De bruidegom kan zijn outfit verfijnen met een rode vlinderdas en een rood knoopsgat.

Uw suite en uw gasten

Voile de mariage

Om uw thema maximaal te laten uitkomen, is het misschien interessant om de bruidsmeisjes en bruidsjonkers te vragen om rode outfits te dragen. Dit zal zich weerspiegelen in uw foto’s en een meer uitgesproken souvenir behouden.

Op dezelfde manier zou u uw gasten kunnen voorstellen om een ​​vleugje rood te dragen op D-day (sjaal, handtas, vlinderdas...). Dit zal hen niet dwingen om ​​nieuwe kledij te kopen en is eenvoudig te realiseren.

Kleine details tellen!

Wees niet bang om uw kleine accessoires aan te passen aan uw thema. De suikerbonen kunnen rood en wit worden gekleurd net als uw confetti of uw ballonnen! Het is meestal deze aandacht voor detail die een thema succesvol maakt.

Tags : Bruiloft thema's

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio