FR
acredo - les alliances

Bruiloft op het thema van Game of thrones

Gepubliceerd op 26-04-19 / Bruiloft thema's

Bruiloft op het thema van Game of thrones

Delen op :

De Stark en Targaryen hebben geen geheimen voor u? U beeft alleen al maar om de koning van de nacht te noemen? Kortom, u bent een echte fan van de Game of Thrones-serie! Waarom maakt u er niet het thema van uw bruiloft van? Dompel uw gasten onder in dit universum en zorg voor uw plek op de troon!

Welk seizoen kiezen?

Om de speciale sfeer van de serie te benadrukken, zijn herfst en winter ideaal. Dit geeft u het ideale licht voor de foto's en kunt u genieten van de blos van de bomen of de sneeuw voor foto's.

Welke plaats om te kiezen?

Met betrekking tot het thema is het beter om een ​​plaats te kiezen die aan de Middeleeuwen herinnert. Een middeleeuws kasteel of een bos zal perfect zijn voor de gelegenheid. De decoratie zal uiteraard een rol spelen bij het opzetten van de donkere sfeer van de beroemde serie, maar het kader zal essentieel zijn voor het succes ervan.

Een middeleeuwse decoratie

Wat de decoratie betreft, zullen de onbewerkte elementen moeten domineren. Hout, goud en zilver zullen daarom de voorkeur genieten boven meer geavanceerde materialen. Metalen kandelaars, gouden bestek en houten tafels zijn welkom! Mis de kans niet om uw eigen familiewapen te ontwerpen. U kunt het gebruiken op uw enveloppen of op banners die u in de kamer hangt!

Het is natuurlijk belangrijk om dit allemaal op te fleuren met bloemendecoratie-elementen. Het zou niet moeten dat uw gasten denken dat ze een herhaling van de “Red Wedding” bijwonen ... Slingers van eucalyptus, bezaaid met witte bloemen, zullen een mooi effect geven op de tafelmiddens!

Aarzel niet om de tafel met nepbont te bedekken! Dit voegt authenticiteit aan de decoratie toe!

Welke outfits aan te trekken?

Mariage Game of thrones
Om dit thema tot leven te brengen, is het belangrijk om de dresscode niet te verwaarlozen. Uw outfits zorgen voor samenhang en realisme en maken uw foto's onvergetelijk! Aarzel niet om de dames te adviseren om donker gekleurde jurken te dragen en de mannen om linnen shirts of pels te dragen. Als dit te moeilijk lijkt, kunt u ook overwegen om capes te huren, die u aan uw gasten kan lenen voor de foto’s.

Enkele knipogen

Om te voorkomen dat het overdreven wordt, moet u uw gasten onderdompelen in het universum van de serie, zonder het karikaturaal te maken. U hoeft geen familiewapen op elk decoratief element weer te geven. Wees subtiel met uw knipogen! Als bruid kunt u bijvoorbeeld een van de kapsels van Daenerys of Margaery Tyrell nabootsen. Uw echtgenote kan de handspeld van de koning aan zijn jasje hangen. Dit zijn de details waardoor kenners zullen lachen zonder overdreven te zijn. Als u verder wilt gaan, aarzel dan niet om een ​​husky uit te nodigen voor uw fotosessie en een ijzeren troon in uw photobooth op te nemen! Dit zal uw gasten zeker vermaken!

Mariage Game of thrones

Tags : Bruiloft thema's

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio