FR
acredo - les alliances

Huwelijk op het thema van de zee

Gepubliceerd op 16-07-19 / Bruiloft thema's

Huwelijk op het thema van de zee

Delen op :

De zachte bries van de kust in uw haar en het zand onder uw voeten, zo visualiseert u de mooiste dag van uw leven? Dus wacht niet en ontdek onze ideeën om dit maritieme thema op elegante wijze door te voeren.

De kleuren

Cérémonie sur la plage

De kleurkeuze kan soms gecompliceerd zijn. Moeten we gaan voor de traditionele marineblauwe en witte strepen? Niet noodzakelijk! Wanneer het thema van het strand wordt besproken, kan een veelvoud aan kleuren door uw hoofd gaan. We zullen ons hier concentreren op de natuurlijke kleuren van onze noordelijke stranden. Ga daarom voor gebroken wit, taupe, watergroen, turkoois en lichtblauw.

De ceremonie

Cérémonie sur la plage

We hebben het geluk om in een land aan zee te wonen. Uw seculiere ceremonie aan de kust organiseren is dus mogelijk! Geniet van de charme van de zee door uw stoelen zo te installeren op het zand dat ze uitkijken op de zee. U zult een meer plechtige dimensie geven aan uw uitwisseling van uw wensen.

Als dit niet mogelijk is, probeer dan de zee tot bij u te brengen! Versier uw boog met een stof in gebroken wit en schelpen en uw gang met kustplanten. Om de uitwisseling van de trouwringen met stijl te beëindigen, vergeet niet om uw ringen in een schelp te doen! Dit zal perfect in lijn zijn met uw thema.

De tafeldecoratie

De tafeldecoratie is het grootste deel van uw zaaldecoratie. Het is daarom normaal dat u veel belang hecht aan de elementen waaruit het bestaat.

Décoration de table marine

De tafelmiddens

U ziet geen alternatieven voor de traditionele Bretoense vuurtorens en modellen van zeilboten? Waarom vertrouwt u niet op de natuurlijke elementen van onze kust? Schelpen, drijfhout, gepolijst glas en gedroogd zeewier zullen prachtige accessoires maken. Als u van houten lantaarns houdt, aarzel dan niet om het te gebruiken om de gaten op te vullen.

De naamkaarten

Table thème plage

Bent u van plan om een ​​stoel toe te wijzen aan elke gast? Waarom creëert u geen naamkaarten met schelpen of gepolijst glas? Dit kost u absoluut niets en zal een maritiem effect geven aan uw tafels!

Een gaas tafelloper

Zeer trendy op dit moment, gaas tafellopers zijn populair! Dit natuurlijke en elegante materiaal zal perfect zijn om uw tafel mooier te maken en het een vleugje extra kleur te geven. De groene waterkleur en de zandkleur zijn ideaal om uw decoratie te verfraaien.

outfits

Zelfs als uw bruiloft niet aan de kust plaatsvindt, toch is het noodzakelijk om uw gasten te laten reizen. Hoewel de zaaldecoratie een grote rol speelt in deze taak, uw outfits, kunnen zij ook uw gasten laten dromen. Denk bijvoorbeeld aan het accessoriseren van uw kapsel met schelpen of het integreren van zeewier in uw bruidsboeket!

Wat de jurken van de bruidsmeisjes betreft, kies voor kleuren in blauwe of groene tinten. Dit wordt het mooiste effect en behoudt een zekere elegantie!

Als u het spel tot het einde wilt spelen, kies dan ook voor een vloeiende trouwjurk die in de wind kan vliegen. Dit zal u herinneren aan het zeilen in de zeewind.

Tags : Bruiloft thema's

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio