FR
acredo - les alliances

Moderne geometrische bruiloft

Gepubliceerd op / Bruiloft thema's

Moderne geometrische bruiloft

Delen op :

Dit thema is een zeer trendy decoratie idee dat steeds populairder wordt over de hele wereld. Bij een geometrische bruiloft zullen de toekomstig gehuwden hun decoratie kunnen oriënteren op een bepaalde geometrische vorm (driehoek, vierkant, ruit, vijfhoek, zeshoek, enz.), of juist spelen met de veelheid aan vormen, maten en kleuren, voor unieke composities die zowel jong als oud zullen boeien. Uw bruidstaart zal ook een gelegenheid zijn om uw geometrische bruiloftsthema te benadrukken, zowel in zijn vorm als in zijn decoraties.

Een meer gepersonaliseerde bruiloft met een geometrisch thema!

Mariage géométrique

Om een decoratie te verkrijgen die u leuk vindt en die op u lijkt, begint u met het selecteren van enkele vormen die het meest met u overeenkomen. Zodra u de vormen heeft gekozen, kunt u de verschillende elementen van uw tafel- en zaal decoratie krijgen. In de praktijk kan deze keuze voor het thema van uw huwelijksdecoratie gemakkelijk worden aangepast aan elke plaats van de viering en maakt het mogelijk om te spelen met kleurvariaties, transparanten, symmetrieën en overlappingen.

Kleurenvoorstel

Mariage géométrique

Aangezien geometrische vormen de belangrijkste elementen van uw decoratie zijn, is het essentieel om ze te benadrukken. Hiervoor kunt u kiezen voor goudkleurige terraria die het licht weerkaatsen en instinctief opvallen. Om deze verfijnde kant te compenseren, zal de kleur van de bladeren, groen, een vleugje natuur brengen, mooi aangevuld met poederroze dat vrolijkheid en zachtheid zal brengen aan deze compositie.

De feestzaal

Om de feestzaal te versieren, kunt u polygonen van papieren rietjes aan het plafond hangen of, voor een meer verfijnde toets, glazen fotoforen en polygoonvormige terraria. Het idee is om natuurlijke elementen zoals bloemen of klimop op te nemen als tegenwicht voor de zeer moderne en verfijnde kant van de geometrie.

De vloer kan worden bedekt met geometrisch gevormde stickers. U kunt ook kiezen voor een gepersonaliseerde sticker om de dansvloer te versieren.

U kunt ook kiezen voor papieren decoraties om kleur aan uw feest toe te voegen. Diamanten of honingraatpapieren ballen en papieren rozetten zullen de beste manier zijn om uw plafond en muren te decoreren.

De tafel

Mariage géométrique

U kunt uw tafelmiddens ook versieren met goudkleurige polygonen of terraria gevuld met verschillende planten en kaarsen. Het is echter belangrijk om overdosering op de geometrie te vermijden. Als u bijvoorbeeld al kiest voor zeshoekige of andere tafelmiddens, vermijd dan gedessineerde tafellopers. Het verdient de voorkeur om in dit geval te beginnen op een neutrale basis, een effen kleur.

Waarom zou u uw menu's ook niet in een meer originele vorm presenteren, zoals een diamant? Dit zal u herinneren aan uw thema op een discrete en elegante manier zonder uw decoratie te overbelasten.

En de uitnodigingen?

Geometrisch gevormde illustraties staan in de schijnwerpers om uw uitnodigingskaarten te versieren. Om uw uitnodiging te verlichten, kunt u ook enkele zijden van de geometrische vormen bedekken met gouden en zilveren glitter. Voeg ook een beetje van uw originaliteit toe! Laat u inspireren door origami om een hart te maken dat bijvoorbeeld de omslag van de uitnodiging zal versieren.

Mariage géométrique

Tags : Bruiloft thema's

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2021 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio