FR
acredo - les alliances

Een bruiloftsthema: geen verplichting!

Gepubliceerd op 06-03-20 / Bruiloft thema's

Een bruiloftsthema: geen verplichting!

Delen op :

Als toekomstig getrouwden vragen velen van jullie zich af of het verplicht is om een bruiloftsthema te definiëren. Het is al een paar jaar geleden dat landelijke, bohemienachtige of romantische thema's in de schijnwerpers staan op sociale netwerken. Toch is het huwelijksthema, ondanks dit schitterende succes, verre van onmisbaar!

Waarom kiezen voor een bruiloftsthema?

De populariteit van bruiloftsthema's kan eenvoudig worden verklaard door het feit dat ze u in staat stellen om harmonie te creëren binnen de decoratie. Het thema fungeert als een rode draad die de selectie van verschillende elementen zoals de feestzaal, de houders voor de suikerbonen, de uitnodigingen en zelfs de tafelconfetti vergemakkelijkt. Of deze decoratieve elementen nu overeenkomen met het thema of niet. Heel gemakkelijk!

Moet ik een bruiloftsthema kiezen?

Uw bruiloft zou op u moeten lijken. Het zou de complexiteit van uw twee persoonlijkheden naar voren moeten brengen. Het kan dus soms moeilijk zijn om een precies thema te definiëren wanneer de twee wezens lijnrecht tegenover elkaar staan.

Bovendien kan het thema uw mogelijkheden beperken op het gebied van outfits, animatie of decoratieve accessoires en zo een last worden in plaats van een hulp. 

Gelukkig dwingt niets u een thema te kiezen voor uw bruiloft! Als u zich comfortabeler voelt zonder beperkingen, het zij zo! Laat uw verbeelding uw stappen leiden en creëer fantastische decoraties naar uw beeld.

Ik wil geen bruiloftsthema: wat doen?

U wilt geen thema toepassen voor uw grote dag, maar u wilt toch samenhang creëren tussen alle accessoires? Waarom kiest u niet gewoon voor kleuren als richtlijn? Zo creëert u in alle eenvoud een harmonie tussen de verschillende elementen van uw zaaldecoratie.

De ruime keuze aan kleuren in de kleurencirkel stelt u in staat om een geheel te creëren in overeenstemming met uw persoonlijke karakter en smaak. Bent u gepassioneerd? Kies voor bordeauxrood! Eerder romantisch? Pastelroze past perfect bij u! Probeer echter niet meer dan 3 kleuren te gebruiken om het eindresultaat niet te overbelasten en zorg ervoor dat u de goedkeuring van uw lieveling krijgt (niet iedereen houdt van snoepjesroze...).

Voorbeeld van een roze kleur

Couleurs à la place du thème de mariage

Voorbeeld van meerkleurig

Couleurs à la place du thème de mariage

Is het bruiloftsthema verplicht?

Conclusie ? Het thema is absoluut niet verplicht, maar kan wel gebruikt worden als leidraad voor de huwelijksdecoratie. Het is vooral een mode-effect dat massaal door de media wordt doorgegeven en geen echte noodzaak voor de toekomstige echtgenoten.

Als u echter niet enthousiast bent over het idee om een thema voor uw bruiloft te hebben, overweeg dan de mogelijkheid om sleutelkleuren voor uw bruiloft te definiëren. Op deze manier kunt u de accessoires kiezen die op u lijken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een bepaald thema. Het is de oplossing die door de beste huwelijksdesigners en beroemdheden is gekozen, dus waarom zou u zonder gaan voor de mooiste dag van uw leven?

Onthoud: Dit is UW bruiloft. Dus het zijn uw voorkeuren die voorrang moeten hebben op de rest. Doe wat u wilt! Het maakt niet uit wat de tijdschriften zeggen.

Tags : Bruiloft thema's

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio