FR
acredo - les alliances

De basis van een huwelijksaanzoek

Gepubliceerd op 19-03-18 / De premissen

De basis van een huwelijksaanzoek

Delen op :

De basis van een huwelijksaanzoek
U bent er zeker van dat het de goede... is! Ga ervoor. Romantische of originele liefdesverklaring, verrassende presentatie van een ring of eenvoudige brief... Het idee van uw aanvraag moet van uzelf komen. U kunt u ook laten helpen om het te realiseren. Maar wie kent uw metgezel beter dan uzelf? Hoe dan ook, enkel u kunt de gebaren en woorden vinden om te zeggen: "Ik hou van jou voor het leven."

Wanneer aanvragen?

Het is belangrijk dat dit op het juiste moment gebeurt en dat de tijd een factor is die alleen u kunt beheersen. Het is niet mogelijk om te zeggen dat er perfecte tijden zijn om een huwelijksaanzoek in te dienen, maar het is belangrijk dat u uw verzoek aanvraagt op een moment waarop u tijd kan nemen, een moment waarin u zich kalm, sereen en klaar voelt. Eenmaal de huwelijksaanvraag tot in detail hebben gepland, is de tijd rijp.

Waarom niet plannen voor Sint Valentijnsdag, de meest romantische tijd van het jaar? U heeft toegang tot vele romantische hartvormige decoraties om uw verzoek te sublimeren en een decor te creëren dat de mooiste liefdesfilms waardig is.

Waar moet u de aanvraag doen?

Plan de aanvraag thuis of buiten, op een plaats waar zowel uw metgezel als uzelf tevreden zullen zijn. Deze plek zal in uw geheugen gegrift staan en moet daarom geluk en liefde vertegenwoordigen.

Om het moment aangenamer en romantischer te maken, aarzel dan niet om een glamoureuze omgeving te creëren. Hiertoe kunnen romantische decoraties op tafel of zelfs op de grond worden geplaatst.

Als u tijd tekort komt, zijn er dozen met romantische decoraties. Deze dozen bestaan uit rozenblaadjes, rode kaarsen, enz. Alles om zijn eigen verzoek zo romantisch mogelijk voor te bereiden.
U heeft een plek nodig die groot genoeg is om een glamoureuze en romantische sfeer te creëren. Plan uiteindelijk een plek waar u knielt voor uw vriend(in).

Hoe het verloop van uw aanvraag organiseren?

Nu de datum gevonden is en de plaats is ingericht, moet u verder gaan met het voorbereiden van de aanvraag zelf. Houd in gedachten dat hij/zij in de loop van de jaren tientallen keren zal vertellen hoe u het huwelijksaanzoek heeft gedaan, dus zorg ervoor dat u het perfect doet! Maar geen druk, zij/hij zal "ja" zeggen.

Wees ontspannen. De gebaren moeten spontaan zijn en de woorden komen uit het hart. Weet dat vrouwen over het algemeen de voorkeur geven aan sobere en intieme verzoeken, terwijl de mannen liever gewaagde aanvragen hebben!

Trek op het meest geschikte moment het grote spel open en haal de ring of een ander object uit dat de alliantie van je twee harten betekent.
 

Tags : De premissen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio