FR
acredo - les alliances

Bruiloft thema romantisch chique

Gepubliceerd op 18-04-18 / Bruiloft thema's

Bruiloft thema romantisch chique

Delen op :

U bent een onverbeterlijke romanticus en u heeft gekozen voor een huwelijksdecoratie die op u lijkt... Het romantische chique! Of u weet niet wat dit bruiloftsthema is, maar de naam heeft uw nieuwsgierigheid aangewakkerd? Deze nuttige tip van Huwelijk.be zal het hieronder uitleggen.

De romantiek is een tijdloze trend die jarenlang door de bruid en bruidegom is goedgekeurd, vanwege de zachtheid, de tederheid, het chique en de elegantie...

Dit huwelijksthema heeft het voordeel dat het op verschillende manieren kan worden geïnterpreteerd. Inderdaad, dit romantisch huwelijksthema kan naar het platteland leunen of, in tegendeel, naar de stad, retro, vintage, feeëriek of modern... Het is belangrijk om te definiëren wat u wilt als specificiteit van uw thema vóór alle voorbereidingen.

De kleuren

Couleurs mariage romantique

De decoratie van een romantisch chique huwelijk wordt gekenmerkt door pastel tinten van roze, mintgroen, geel, blauw, gouden of paarse kleuren die worden gebruikt voor bloemen en accessoires van zachte en vrouwelijke compositie. Dit alles om een lichte en poëtische sfeer te creëren.
Dit thema is perfect voor zomerbruiloften, tijdens de maanden juli en augustus wanneer het licht en het goede weer van België aanwezig zijn.

Uw eerste stap is te beslissen welke kleuren u het liefst wilt hebben voor uw romantisch chique bruiloftsdecor. Dit is een zeer belangrijke keuze die u gaat maken. De decoratie hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeuren, maar ook van de tijd van het jaar, de ideeën van uw geliefde, de bloemen van het seizoen.

Decoratieve accessoires

Table romantique chic

De bloemen spelen een belangrijke rol bij een romantische decoratie. Daarom moet u niet aarzelen om er te plaatsen in uw ontvangstruimte. Geef de voorkeur aan poederachtige tinten om de romantische kant te accentueren. Bij de meest populaire vinden we de rozen, de dahlia's, de lelies en de camelia.

Verwaarloos zeker de verlichting in uw zaal niet. De verlichting is inderdaad een belangrijk element bij dit soort decoratie. Een ingetogen licht zal een intieme sfeer geven in overeenstemming met de codes van de romantiek. Gebruik dus kaarsen, lantaarns en zachte verlichting.

Kies ook voor decoratieve elementen zoals rieten gordijnen die gekenmerkt worden door hun flexibiliteit en lichtheid en linten die een poëtische uitstraling zullen geven aan uw feestzaal of voor buiten. Al deze elementen moeten natuurlijk in het door u geselecteerde pastelkleurenbereik blijven.

Om uw decoratie niet te overladen en een eenvoudig uiterlijk te behouden, aarzel dan niet om met de schakeringen te spelen. Kies bijvoorbeeld doorschijnende tafelmiddens, vazen en kandelaars. Waarom niet kiezen voor kristallen kandelaars of martini-vazen bijvoorbeeld?

Er zijn specifieke decoratieve elementen om het chique en het romantische uit te drukken. Vanzelfsprekend blijft de versiering een persoonlijke keuze. Vergeet niet dat het eerst en vooral u moet behagen. Lichtroze en witte kristallen met kleine bosjes bloemen op de tafels geven een vleugje luxe en originaliteit. Een vleugje goud is vaak welkom in de decoratie om aan de romantiek een vleugje chic en elegantie toe te voegen.

Met al deze elementen bent u klaar om uw huwelijksvoorbereidingen te starten !
 

 

Tags : Bruiloft thema's

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio