FR
acredo - les alliances

Een hemelsblauwe en gouden huwelijk

Gepubliceerd op 17-10-18 / Bruiloft thema's

Een hemelsblauwe en gouden huwelijk

Delen op :

U bent op zoek naar het perfecte huwelijksthema voor de beste dag van uw leven, degene die u het best zal vertegenwoordigen en uw gasten betoveren. Als u romantisch bent maar toch een vleugje luxe in uw zaaldecoratie wilt houden, zou dit kleurenthema u moeten plezieren. Hier zijn enkele ideeën voor een lichtblauwe en gouden thema.

De kleuren

hemelsblauwe en gouden huwelijk

Blauw is een zachte en rustgevende kleur, maar het blijft een koele kleur. Om deze reden is het belangrijk om deze koude te compenseren met een andere kleur die uw interieur warmte zal geven. Zoals we voor een natuur- of vintage-thema meer voor roze of oranje tinten kiezen, geven we hier de voorkeur aan de verfijnde kant van goud. Om chique te blijven en niet te overdrijven, zullen we ook compenseren met de hoofdkleur van de bruiloft, wit.

De tafeldecoratie

hemelsblauwe en gouden huwelijk

Voor een elegante tafel is het essentieel om de juiste balans te vinden tussen onze drie kleuren. Over het algemeen zal blauw dienen als basis voor het tafelkleed en/of de tafelloper. Het wordt opgeheven door het bestek en de kandelaars in goud. Het wit komt dan alles verfijnen dankzij de borden en de bloemendecoratie.

Het tafelmidden zal een belangrijke rol spelen in uw decoratie, dus het is belangrijk om het niet te verwaarlozen. Als u voor een florale montage kiest, vermijd dan te complexe composities die het geheel kunnen belasten. Mengelingen van gedeconstrueerde witte bloemen hebben vaak betere resultaten (witte rozen, pioenrozen). Een eucalyptus-groentetafelloper kan ook een geweldig resultaat bieden als u naar een meer natuurlijk thema wilt leunen.

Blauw kan ook opvallen in uw decoratieve accessoires. Op elk wit bord kunt u bijvoorbeeld een blauwe snoepschaal of een menu met dezelfde kleur leggen. Als uw servietten ook wit zijn, overweeg dan om ze te binden met een satijnen of organza blauwe lint.

De suite

Om uw thema op uw trouwfoto's naar voren te brengen, zou u kunnen overwegen om kleuren aan uw suite (bruidsmeisjes en bruidsjonkers) op te leggen. Een gradiënt van blauw is in dit geval perfect. Pastelblauwe vlinderdassen voor de heren en blauwe jurken voor de dames zullen mooie schakeringen geven op de foto's.

Uw accessoires

Mariage bleu et or

Als toekomstige bruid zou u ook uw thema moeten eren door uw outfit aan te passen met blauwe elementen. Waarom kiest u geen boeket of schoenen in deze kleur? Hortensia's, rozen en dahlia's bestaan ​​in deze kleur en mengen zich perfect met lichtgroene planten. Het is ook mogelijk om uw kapsel te versieren met een blauw lint of een juweel met blauwe kop. Dus waarom aarzelen?

Een bijpassende photobooth

Aarzel niet om een photobooth te installeren die overeenkomt met de rest van uw feestdecoratie, zodat uw gasten mooie herinneringen aan uw avond kunnen bewaren. U zou het zelfs met uw eigen handen kunnen ontwerpen! Er zijn inderdaad veel tutorials op het web die u zullen helpen dit te bereiken.

Een blauwe bruidstaart

Meesterwerk van het avondfeest, het gemonteerde stuk moet ook op het hoogtepunt van uw bruiloft zijn! Dus doe een beroep op een banketbakker die gespecialiseerd is in bruidstaarten. Hij kan u een wonderlijke taart van de kleur van de lucht ineen steken.

Tags : Bruiloft thema's

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio