FR
acredo - les alliances

1 jaar huwelijk: katoenen bruiloft

Gepubliceerd op 29-04-19 / Huwelijksverjaardagen

1 jaar huwelijk: katoenen bruiloft

Delen op :

Het is een jaar geleden dat u uw huwelijksgeloften heeft gemaakt onder de welwillende blik van degenen om u heen. U wilt een verschil maken door een origineel geschenk aan te bieden aan uw echtgenoot voor deze eerste huwelijksverjaardag. Hier zijn onze geschenkideeën voor uw katoenen bruiloft!

Een spa

Het vinden van het perfecte geschenk voor uw wederhelft is niet altijd eenvoudig. Vooral voor jullie eerste huwelijksjaar! Waarom symboliseert u niet de fijnheid en lichtheid van katoen door uw soulmate in de spa te verwennen? U kunt genieten onder een zachte wolk schuim in de jacuzzi of ontspannen met een aangename massage in duo.

Een gepersonaliseerd kussen

Wat is meer symbolisch dan een geschenk gemaakt met deze plantaardige vezels? Personaliseer een kussen ter ere van deze 1e huwelijksverjaardag zodat het met trots in uw slaapkamer of woonkamer kan plaatsnemen. U kunt er uw huwelijksdatum op laten plaatsen of een echte liefdesverklaring... laat u inspireren!

Ondergoed

Sous-vetement

Wilt u de vlam onderhouden? In dit geval zou dit verjaardagscadeau u moeten plezieren... Bied haar ​​mooie lingerie aan! U hoeft zelfs niet te kiezen voor een 100% kanten slipje. Een elegant katoenensemble zal net hetzelfde effect geven bij mevrouw. Voor meneer? Comfortabele onderbroeken of sokken zijn ongetwijfeld welkom!

Een reis

Pasgetrouwden kunnen zich niet altijd veroorloven om op huwelijksreis te gaan in de dagen na hun bruiloft. Maar dat betekent niet dat u deze huwelijksreis moet laten vallen! Geniet van het evenement om een ​​onvergetelijke reis onder de platanen of de palmbomen te organiseren! U kunt genieten van de zoetheid van het leven door te zonnebaden op het strand.

Een t-shirt

T-shirt personnalisé

Zeer trendy op dit moment, de gepersonaliseerde of geborduurde t-shirt met een zin kan een perfect cadeau zijn voor uw wederhelft. Dit klein geschenk, eenvoudig te maken, zal waarschijnlijk zeer gewaardeerd worden en zal u ook niet veel kosten! Inderdaad, verschillende sites bieden deze service momenteel aan tegen zeer concurrerende tarieven.

Een trouwalbum

Als u nostalgisch bent over uw grote dag, waarom biedt u dan geen fotoalbum aan uw lieveling aan? U zult samen de zoete herinneringen van uw bruiloft of dit allereerste jaar, doorgebracht als een echtpaar, kunnen herinneren! Dit fotocadeau zal waarschijnlijk enkele emoties teweegbrengen…

Een boeket bloemen

Uw budget is beperkt maar er rest u weinig tijd tot aan deze mooie verjaardag? Geen paniek, het zijn de kleine details die tellen! Geef uw dame een mooi boeket katoen. Niet alleen dit romantische en originele geschenk zal haar gelukkig maken, maar het geeft u ook de mogelijkheid om andere kleine tedere gebaren te bedenken (ontbijt op bed, massage ...)

Fijne huwelijksverjaardag en tot snel voor uw lederen bruiloft!

Tags : Huwelijksverjaardagen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio