FR
acredo - les alliances

15 jaar huwelijk: Kristallen bruiloft

Gepubliceerd op 07-10-19 / Huwelijksverjaardagen

15 jaar huwelijk: Kristallen bruiloft

Delen op :

Gefeliciteerd, het is alweer 15 jaar geleden dat u "ja" zei voor het altaar. Deze kristallen bruiloft is een belangrijke stap in uw leven als een paar, ze is kostbaar en puur, net zoals uw liefde! Deze trouwdag verdient daarom om te worden gevierd zoals het hoort! Maar welk geschenk te bieden na zoveel levensjaren samen? Ontdek onze ideeën!

Een jubileum dat levensduur en puurheid viert

Tijdens deze vijftien jaar huwelijk, hebben de twee echtgenoten vele proeven zij aan zij ondergaan. Ze waren in staat om hun conflicten op te lossen en verder te gaan. Ze bewezen dat ze erin geslaagd zijn om de vlam van hun liefde te handhaven. Een liefde zo puur en helder als het bergkristal dat deze 15 jaar huwelijk symboliseert. Een dergelijke gevoelskracht is niet eenvoudig en bewijst dat geliefden trillen van geluk, net als een kristalglas dat wordt aangeraakt.

Kristallen servies

Hoe lang is het geleden dat u uw mooi servies niet uit uw kast heeft gehaald? Meer reden om het een make-over te geven! Geef uw servies een boost door kristallen wijn- of champagneglazen te schenken. U kunt dus op een romantische avond proosten op de glorie van uw bruiloftsjaren.

Een kristallen juweel

Houdt u van dingen die schitteren en wilt u uw wederhelft verrassen? Waarom niet kiezen voor een kristallen juweel? Elegant, kostbaar en verfijnd, een dergelijk object zal niet nalaten uw echtgenoot(e) te plezieren. Keuze genoeg!

kristallen decoratief object

U bent sentimenteel en beschouwt uw huis als thuis, het hart van uw relatie? In dit geval is een decoratief object ideaal! U kunt het dagelijks bewonderen en u de mooiste herinneringen herinneren die samenhangen met uw bruiloft en uw leven samen. Kandelaar, beeldje, geode ... Er is voor elk wat wils!

Een reis

15 jaar huwelijk, het is ook de ideale gelegenheid om als verliefden te ontsnappen voor een uitzonderlijke reis. Hiermee kunt u de routine doorbreken en de medeplichtigheid en intimiteit hervinden die u tijdens uw katoenen bruiloft heeft gedeeld. Om de traditie te respecteren, vliegen we naar droombestemmingen met kristalhelder water (De Cycladen, Mauritius, De Seychellen ...). Verleidelijk, toch?

Kaartjes voor de opera

Wilt u een ongebruikelijk cadeau aanbieden dat buitengewoon is? Waarom geen zitplaatsen boeken voor een opera? U zult in een weelderige omgeving naar kristalstemmen kunnen luisteren. Het is origineel en verwijdert u van uw dagelijkse sleur!

Een magische show

Heeft u de ziel van uw kind bewaard en bent u dol op illusionisten? Kijk dus in een kristallen bol en boek uw tickets voor een magische show. Goed humeur gegarandeerd!

Tags : Huwelijksverjaardagen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio