FR
acredo - les alliances

25 jaar huwelijk: zilveren bruiloft

Gepubliceerd op 15-01-19 / Huwelijksverjaardagen

25 jaar huwelijk: zilveren bruiloft

Delen op :

U wenst uw 25 jaar huwelijk te vieren door een ideaal huwelijkscadeau te vinden? Hier zijn onze ideeën om uw zilveren bruiloft in stijl te vieren!

Een zilveren juweel

U wilt uw zoete helft bederven en haar bedanken voor die prachtige jaren die jullie samen hebben doorgebracht? Waarom geeft u haar/hem geen uniek geschenk dat hij of zij voor altijd kan houden, een ware liefdesverklaring? Geef haar/hem een ​​zilveren juweel om jullie bruiloft te vieren. Of het nu om een ​​armband, manchetknopen, een ketting of een horloge gaat, het is zeker dat uw partner blij zal zijn.

Een feestje

U deelt uw leven al 25 jaar... de jaren gaan snel voorbij! Tijdens deze 25 huwelijksjaren heeft u veel mensen ontmoet, die vrienden geworden zijn. Deze huwelijksverjaardag is de perfecte gelegenheid om ze samen te brengen. Organiseer een geweldig feest en vier uw zilveren bruiloft zoals het hoort, omringd door uw geliefden en de mensen die belangrijk voor u zijn.

Een reis

De sleur van het dagelijks leven kan een echte liefdesdooddoener zijn! Dus waarom niet een week of twee weggaan? Ga terug op huwelijksreis, net zoals pasgetrouwden! Jullie zullen elkaar in een romantische decor kunnen terugvinden en al uw angsten achter u laten. Het is een kans om het mooiste geschenk aan uw partner te bieden: uw aandacht en uw liefde. En daarbij... alle kansen zijn goed om op vakantie te gaan, nietwaar?

Een gepersonaliseerd geschenk

U bent op zoek naar het romantische geschenk dat uw wederhelft zal doen wegsmelten? Waarom niet een foto van uw huwelijkscontract of uw levensverhaal op een voorwerp afdrukken? Het kan daarna op een belangrijke plaats in uw huis gezet worden. Of u nu voor een kussen, een kader, een deken, een juweel of een telefoonhuls kiest, dit cadeau weerspiegelt jullie eenheid.

Een zilveren object

U houdt van tradities? Waarom dan geen geschenk geven die een royalty waardig is, dwz in massief zilver. We hebben het hier niet over een juweel, maar over een decoratief object dat uw interieur zal sieren. Het kan discreet zijn en op een klein beeldje lijken of juist imposanter, zoals een spiegel of een kader. Kortom, de keuze is aan u, zolang het object in dit edelmetaal gemaakt is.

We hopen dat deze lijst u geïnspireerd heeft. In de tussentijd wensen we u een gelukkige huwelijksverjaardag! Vergeet niet om regelmatig uw partner te verrassen, zodat u de vlam in uw koppel gemakkelijker kunt behouden.

Tot snel voor uw parelhuwelijk en uw gouden bruiloft!

Tags : Huwelijksverjaardagen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio