FR
acredo - les alliances

20 jaar huwelijk: Porseleinen huwelijk

Gepubliceerd op 05-12-19 / Huwelijksverjaardagen

20 jaar huwelijk: Porseleinen huwelijk

Delen op :

Twintig jaar geleden stond u voor het altaar, hand in hand, klaar om uw huwelijksgeloften af te leggen. Sindsdien is er niets veranderd, uw liefde is nog steeds aanwezig. Dus om deze mijlpaal in uw leven te vieren, zijn hier 5 unieke en romantische ideeën.

Focus op porselein

Porselein is een edele keramiek die ooit werd gebruikt om de prestigieuze paleizen van China te versieren. Geïmporteerd in Europa door Marco Polo, werd het vervolgens geadopteerd door de grootste vorsten en koningen van onze regio en omgedoopt tot "Porselein" in verwijzing naar de schelpen met dezelfde naam.

Cadeau-ideeën voor uw porseleinen huwelijk

20 jaar samenleven is iets om te vieren! Hier zijn onze cadeau-ideeën om dit kostbare jubileum te vieren.

Een porseleinen juweel

Dit lijkt misschien ongebruikelijk, maar er zijn inderdaad porseleinen sieraden. Sensueel en delicaat, deze originele stukken zullen uw partner zeker bevallen. U vindt ze over het algemeen bij ontwerpers in de vorm van hangers, ringen en mooie armbanden van hoge kwaliteit. Dit is genoeg om de gelegenheid op een symbolische manier te markeren zonder uzelf te ruïneren!

Een spa- of gezichtsbehandeling

Uw geliefde laat zich graag verwennen? Geniet van een verblijf in de spa om met z'n tweeën te ontspannen en uw huid te verzorgen. Exfoliërende massages, etherische oliën en bubbelbaden zullen u helpen om uw huid weer zo glad en zacht als porselein te krijgen!

Een gastronomisch restaurant

Zijn jullie allebei fijnproevers? Doe de mooie porseleinen gerechten eer aan en ga naar een geweldig restaurant. U kunt een avondje uitgaan en genieten van heerlijke gerechten die met passie bereid zijn. Wie wil er nu niet zo'n diner bij kaarslicht in zo'n goed gezelschap?

Een huwelijksreis

Porselein is ook de naam van een schelp.... en wie schelp zegt, zegt oceaan en reizen!

Na 20 jaar kan de routine zich in uw relatieleven hebben gevestigd. Dus waarom doet u niet iets geks en gaan jullie op huwelijksreis als een pasgetrouwd stel? Dit voegt een beetje pit toe aan uw dagelijkse routine en zal uw partner zeker bevallen.

Een fotoalbum

In de loop der jaren hebben de herinneringen zich verzameld en uw foto's zijn vermenigvuldigd. Breng hulde aan deze uitzonderlijke momenten en creëer een album dat uw imago weerspiegelt. Dit gepersonaliseerde geschenk dat uw geschiedenis en uw leven in herinnering brengt, zal het hart van uw geliefde doen smelten.!

Tags : Huwelijksverjaardagen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio