FR
acredo - les alliances

2 jaar huwelijk : Lederen huwelijksverjaardag

Gepubliceerd op 24-01-20 / Huwelijksverjaardagen

2 jaar huwelijk : Lederen huwelijksverjaardag

Delen op :

Gefeliciteerd, u staat op het punt om uw twee jaar huwelijk te vieren! Dit huwelijksjubileum is onder het teken van leder, een symbool van de soliditeit van uw liefde. Ontdek onze cadeau-ideeën om deze mijlpaal in uw huwelijksleven te vieren zoals het hoort!

Leder: Sterk en vervormbaar

Twee jaar geleden heeft u, in uw mooie kleren, uw geloften afgelegd voor uw geliefden en u voor altijd te verenigen. Het was een romantische dag die jullie leven samen op een officiële manier zag beginnen. Hoewel u nog steeds de titel van jonggehuwd stel behoudt, toch begint u de ervaring van een paar jaar huwelijk op te doen. Maar waarom vertegenwoordigt leder deze fase van uw unie?

Leder is een materiaal dat even sterk als vervormbaar is. Vanwege deze bijzondere aspecten vertegenwoordigt het de complexiteit en schoonheid van het tweede huwelijksjaar. Net als leder is uw relatie sterk, maar toch flexibel genoeg om zich aan te passen wanneer dat nodig is. Op dezelfde manier wordt leder met het ouder worden mooier, op voorwaarde natuurlijk dat het verzorgd wordt, net als uw huwelijk.

Onze cadeau-ideeën voor uw lederen trouwdag

Het is belangrijk om uw wederhelft niet te verwaarlozen, want uw huwelijksleven is op zijn hoogtepunt. Net als bij leder moet u uw relatie onderhouden, zodat die op de mooiste manier door de tijd gaat. Om u te helpen, hebben we wat cadeau-ideeën voor uw huwelijksverjaardag samengesteld.

Een lederen portemonnee

Het is niet altijd gemakkelijk om het originele geschenk te vinden dat zowel nuttig is als gewaardeerd wordt door uw wederhelft. Soms zijn het dan ook de alledaagse voorwerpen die de prijs voor het beste cadeau winnen. De lederen portemonnee zal symbolisch zijn vanwege het materiaal en praktisch vanwege de primaire functie: het opslaan van munten en biljetten.

Een lederen armband of

Lederen sieraden hebben een echt karakter, maar zijn ook sterk en zullen de tand des tijds doorstaan. Ze zijn daarom een ideaal cadeau voor huwelijksverjaardagen. Verkrijgbaar in honderden kleuren en diktes, kan dit geschenk worden gepersonaliseerd op bepaalde platformen!

Een lederen fotoalbum

Welk geschenk kan het best uw twee jaar samen als getrouwd stel vieren dan een souvenirfotoalbum? Dit boek is naar wens te personaliseren met aantekeningen en stickers en zal uw liefde perfect samenvatten. Snapshots van uw reizen naar de uiteinden van de aarde, uw vakantie op het witte zand, uw eerste huwelijksverjaardag, niets mag worden weggelaten!

Een reis naar Marokko

Wilt u de gelegenheid markeren met een romantisch cadeau? Waarom neemt u uw wederhelft niet mee naar de hoofdstad van de looierij? Deze op maat gemaakte reis zal u in staat stellen om uit uw routine te komen en jullie te herontdekken, ver van de dagelijkse routine.

Een rockconcert

Dit is weer een ongewoon huwelijkscadeau dat muziekliefhebbers zou moeten bevallen. Laat u gaan tijdens een rockconcert en trek uw lederen jasje aan voor de gelegenheid. U zult u kunnen uitleven en naar hartelust meezingen. Een avondje uit die u zal herinneren aan uw eerste zorgeloze afspraakjes.

Een nieuwe lederen zetel

U bent pragmatisch en geeft de voorkeur aan het nuttige boven het aangename? Een zetel is een vaak verwaarloosd verjaardagscadeau. De reden? Het heeft een totaal gebrek aan romantiek. Toch, als u erover nadenkt, is het een perfect voorbeeld van het comfort van uw huis, de plek die u boven alles liefhebt. Het staat in het centrum van het gezinsleven en leeft in hetzelfde tempo als uzelf.

Paardrijden

De originele geschenken gaan verder met een ritje te paard. Verschillende bedrijven bieden ruiterverblijven aan voor liefhebbers van paardrijden. Trek uw leren laarzen aan en maak  u voor onvergetelijke ritten op de zandstranden of op het platteland.

Een sexy avond

Zin om het verjaardagsfeestje op te vrolijken? Waarom trakteert u uzelf niet op een ondeugende avond onder het teken van leder? Satijnen lakens, rozenblaadjes en sensuele outfits staan op het programma voor deze vurige erotische avond.

Tags : Huwelijksverjaardagen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio