FR
acredo - les alliances

16 jaar huwelijk: saffieren huwelijk

Gepubliceerd op 18-07-19 / Huwelijksverjaardagen

16 jaar huwelijk: saffieren huwelijk

Delen op :

Het is zestien jaar geleden dat u ja zei! U viert dus dit jaar uw saffieren huwelijk! Ontdek onze geschenkideeën om deze trouwdag in stijl te vieren!

De saffier

Saffier is een kostbare steen van korund. Zijn naam, van het Griekse "sappheiros" wat "blauw" betekent, geeft een indicatie van de hoofdkleur van dit juweel, het nachtblauw. Hoewel saffier in veel kleuren verkrijgbaar is, is de blauwe kleur nog steeds het populairst.

Deze steen staat bekend om zijn schoonheid maar ook om zijn hardheid, relatief dicht bij die van diamant. Het symboliseert perfect de kracht van het paar dat zijn 16 jaar huwelijk viert. Het is om deze reden dat saffier trouw vertegenwoordigt in de lithologie.

Onze geschenkideeën

Een juweel in saffier

Wat zou er meer symbolisch kunnen zijn dan het aanbieden van de steen zelf om dit saffierhuwelijk te vieren? Grijp de kans om uw wederhelft te verwennen door een ring, een hanger of manchetknopen te kopen, versierd met een prachtige nachtblauwe saffier!

Een buitenlandse reis

Waarom gaat u niet verder in de symboliek door rechtstreeks naar een land te gaan waar dit kostbare juweeltje geproduceerd wordt? Herleef de vlam en plan een romantische reis naar Madagascar, Australië of Cambodja! U zult genieten van een tweede huwelijksreis!

Een weekend aan de kust

Geniet van uw 16-jarig huwelijk als koppel door een ontspannend weekend aan de kust te organiseren. De zee, die doet denken aan saffierblauw, zal perfect zijn voor deze speciale bruiloft. Maar laat het hier niet bij, probeer deze reis onvergetelijk te maken door een spa of een ongebruikelijk hotel te boeken!

Een blauw object

U heeft geen groot budget om aan deze huwelijksverjaardag te besteden? Geen paniek! Koop een object of een blauwe nachtkleding! Zo zal u zich de kleur van de steen herinneren zonder uzelf te verwoesten! Voor monsieur kiezen we bijvoorbeeld een das of een overhemd en voor madame, een mooie jurk of een handtas.

Voor het huis ontbreken de keuzes ook niet! Kaarsen, kussens, badzout, massageoliën in saffierkleuren.

Een gepersonaliseerd object

Natuurlijk is het thema van de saffier slechts een indicatie! U kunt een meer intiem geschenk kiezen om uw soulmate te laten smelten. Een gepersonaliseerd geschenk kan bijvoorbeeld geschikt zijn voor sentimentele mensen.

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om objecten te personaliseren. Of het nu gaat om een ​​lijst, gegraveerd met de datum van uw bruiloft of een kussen geborduurd met uw huwelijksgeloften, de opties ontbreken niet.

Tags : Huwelijksverjaardagen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio