Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be

30 jaar huwelijk : het parelhuwelijk

  • Gepubliceerd op 22-10-18
  • Categorie : Huwelijksverjaardagen

Het is dertig jaar geleden dat u uw huwelijksgelofte hebt gedaan, 30 jaar liefde en gemeenschappelijk leven. Ook al gaat de tijd met de snelheid van een bliksem voorbij, toch zijn uw gevoelens dezelfde gebleven. Stormen en meningsverschillen zijn natuurlijk in uw verhaal verschenen, maar jullie zijn er altijd in geslaagd om samen het hoofd te bieden. Deze speciale dag is een gelegenheid om de beloften voor het altaar te onthouden en te zien of u ze gedurende deze decennia heeft bewaard. Geniet van deze dag om uw wederhelft te vervoegen en te verwennen.

Het symbolische geschenk : de parels

Kostbare parels zijn zoals uw imago, uniek en zeldzaam. Ze zijn in de loop van de tijd geduldig gevormd, net zoals uw koppel in de loop der jaren verstevigd is. Voor deze speciale gelegenheid zijn parels het perfecte geschenk.

Heren, aarzel niet om naar een juwelier te gaan om een ​​kostbaar pareljuweel te vinden dat het lichaam van uw vrouw zal sieren. Armband, ring of ketting, de variëteiten ontbreken niet en als u geluk heeft, kunt u zelfs de kleuren variëren! Dames, parels voor mannen zijn momenteel in de mode! Profiteer van deze trend om een ​​weelderige armband van zwarte parels aan te bieden aan uw partner.

De alternatieven

Als u geen juweelliefhebber bent, hoeft u zich geen zorgen te maken! Er zijn veel manieren om het parelhuwelijk te vieren zonder deze edelstenen direct te moeten kopen. Veel restaurants hebben bijvoorbeeld de term "parel" in hun denominatie. Geniet van een heerlijke maaltijd met een knipoog naar uw bruiloft! Dit zal u ook toelaten om een ​​aangenaam romantisch moment met twee door te brengen, waarin u de jaren samen kunt herinneren en nieuwe projecten kunt ontwikkelen. Natuurlijk doet een oesterbar het ook prima!

Vind u het “knipoog” concept leuk? Sommige vakantie verhuren en enkele exotische eilanden worden ook wel "de parel" genoemd. Dus waarom niet op reis gaan voor een welverdiende tweede huwelijksreis naar een van deze prachtige bestemmingen?


Uw budget is krap en uw humor laat u niet in de steek? Kies in dit geval voor een fles wijn getekend "de parel" of een fles bier met dezelfde naam. U kunt het samen voor je favoriete film opsmullen of rond een diner bij kaarslicht. Hetzelfde geldt voor chocoladeliefhebbers. Sommige merken bieden 'parel'-assortimenten of zelfs parelvormige chocolaatjes, dus waarom niet bezwijken?

Een vernieuwing van uw wensen

Na 30 jaar is het hoog tijd om de tafel terug te zetten en de hele familie weer te verzamelen om uw liefde te vieren. Of u nu beslist om een kasteel te huren of een klein intiem feestje in de tuin te houden, het is belangrijk dat u zich erin herkent. Voor een vleugje extra emotie, aarzel niet om uw huwelijks wensen of een accessoire van de d-dag te benadrukken.

De laatste commentaren


laat een commentaar na

Om een commentaar achter te laten op dit artikel u moet ingelogd zijn

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

De wedstrijden

Enquetes

  • Voor de reservering van uw huwelijksreis doet u beroep op
  • Een gespecialiseerd reisbureau
  • Een gewoon reisbureau

Huwelijksbeurzen