FR
acredo - les alliances

Waarom een koets huren voor uw bruiloft?

Gepubliceerd op 26-02-20 / De trouwstoet

Waarom een koets huren voor uw bruiloft?

Delen op :

U aarzelt om een paardenkoets te huren voor uw bruiloft en u heeft veel vragen over paardenkoetsen? Hier is de reden waarom u op uw trouwdag voor een koets moet kiezen!

Een onvergelijkbaar uiterlijk

Er is geen poëtischer en romantischer vervoermiddel dan de paardenkoets. Dit paarden voertuig is tegelijkertijd landelijk en vorstelijk en veroorzaakt altijd weer een sensatie. Een echte erfenis uit het verleden, deze door dieren getrokken koets behoudt een tijdloze charme.

Aan boord van dit buitengewone voertuig heeft u een elegante, koninklijke uitstraling. U zult in staat zijn om een sensationele en gedenkwaardige entree te maken voor de mooiste dag van uw leven.

Een ontspannende rit

Bij aankomst in de stad of de kerk zult u zeker gespannen en angstig zijn, dus een ritje te paard zal u veel goed doen. Door het geluid van de hoeven op de kasseien en de zachte beweging van het voertuig, zult u zich onbewust ontspannen. De luchtstroom op uw gezicht zal ook zijn gunstige rol spelen door u in staat te stellen om goed te ademen en uw hartslag te stabiliseren.

Verschillende soorten koetsen

Er zijn vele soorten paardenkoetsen, u zult zeker een model vinden dat perfect past in het thema van uw bruiloft. Of het nu gaat om een open koets of met een mooi dak, in de vorm van een kinderwagen, pompoen of kar, er bestaat geen twijfel over dat het ideale model voor uw bruiloft ergens op u wacht.

Een proper transport

Als u zich bekommert om het milieu of als uw bruiloft een zero waste event is, dan past de paardenkoets perfect bij u. Gehuurd door fokkers die gepassioneerd zijn door paarden, zal deze voortgetrokken koets u toelaten om een gebaar te maken voor de planeet op deze speciale dag. Geen brandstof of schadelijke gassen, alleen de natuurlijke kracht van krachtige paarden voor deze unieke dag.

Een flexibel verhuur

Paardenkoetsen kunnen over het algemeen per dag, halve dag of zelfs per uur worden gehuurd. U kunt deze dienst dus aanpassen aan uw behoeften en budget. Een aanbod op maat dat geschikt is voor alle toekomstige echtparen.

Een originele animatie

Bent u op zoek naar het perfecte entertainment om uw gasten bezig te houden op de grote dag? Waarom biedt u geen ritjes met een paardenkoets aan om hen te helpen het landgoed en de omgeving van uw receptie te ontdekken? Uw gasten zullen ongetwijfeld de originaliteit van deze ruiteractiviteit waarderen en zullen kunnen profiteren van een frisse wind voordat ze met hun heupen op de dansvloer gaan wiebelen.

Een fotografische omgeving 

De paardenkoets kan ook gebruikt worden als decor voor uw fotoshoot. Majestueus en romantisch, het voertuig is de perfecte setting om uw bruiloft te vereeuwigen. Naast de prachtige trekpaarden brengt u alle emoties van uw huwelijksdag naar boven, de krachtige en duurzame liefde die u voor elkaar heeft. Een fotoshoot die memorabel belooft te zijn.

Tags : De trouwstoet

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio