FR
acredo - les alliances

Hoe een ceremoniewagen te versieren?

Gepubliceerd op 16-10-19 / De trouwstoet

Hoe een ceremoniewagen te versieren?

Delen op :

Over enkele weken neemt u het voortouw in de stoet met uw huwelijkstransport. Ook al heeft u duidelijk de stijl van de auto voor ogen die u voor de grote dag wilt huren, toch zijn de decoraties die het voertuig sieren nog steeds wazig. Raak niet in paniek! Hier zijn enkele decoratie-ideeën voor uw ceremoniewagen!

Aan de voorzijde van het voertuig

De voorkant van uw auto wordt door de fotograaf bestookt wanneer u aankomt in de gemeente of bij de feestzaal, het is dus belangrijk om na te denken over de versiering van de motorkap van uw ceremoniewagen! Maar welke decoratie is mogelijk om op zo'n oppervlak te plaatsen?

Linten

Linten, een economische oplossing, laten u uw fantasie de vrije loop gaan! U kunt ze inderdaad manipuleren om ze de gewenste vorm te geven (bloemen, knopen ...). Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en breedtes en passen zich perfect aan elke voertuigstijl en elk bruiloftsthema aan!

Bloemen

Bloemen zijn echt tijdloos en een geliefde bondgenoot als het gaat om auto-decoratie. Ze worden op zuignappen geplaatst en blijven gemakkelijk aan de motorkap van de auto plakken en blijven zo vele uren zitten. Wij adviseren u om de bloemenkrans, die eerder aan een begrafenis doet denken, te vermijden en te kiezen voor een minder gestructureerde en lichtere bloemendecoratie.

Tule

U kende waarschijnlijk al de kleine knoopjes in tule op de deuren en spiegels, maar wist u dat deze stof ook kon worden gebruikt om de motorkap te versieren? Het is mogelijk om mooie knopen te maken of gewoon plat te leggen om de voorkant van het voertuig te bedekken.

De zijkanten van uw voertuig

Bloemen

Weeral ? Toch wel! De fleurale composities passen zich perfect aan voor meerdere doeleinden! Geef voor de handgrepen van het voertuig de voorkeur aan kleine boeketten met verse bloemen of kleine kunstmatige composities die de opening van de deuren (boeketten, ringen ...) niet hinderen.

Tule

Het is een klassieker die nooit uit de mode raakt! Tule op de handgrepen is de esthetische en economische oplossing die wordt gekozen door de overgrote meerderheid van de toekomstig gehuwden. Met reden, het kan worden aangepast aan de andere auto's van de stoet! Gasten kunnen ook genieten van stoffen overblijfselen om hun auto's te versieren.

De achterkant van het voertuig

Het is ook belangrijk om de achterkant van de ceremomiewagen te versieren om deze te onderscheiden van de andere voertuigen in de stoet. Zo kunnen uw gasten u gemakkelijker volgen op de weg! Het zou jammer zijn dat ze de auto van de bruid en bruidegom toch uit het oog verliezen?

Het traditionele bord

U houdt van klassiekers? Vergeet dus niet het bord "Just Married" aan de achterkant van uw auto te hangen! Beschikbaar in vele formaten en materialen (hout, metaal, kunststof ...), u zult het probleemloos in uw auto-decoratie opnemen. Als u wilt, kunt u het zelfs als sticker vinden om op de ramen te plakken!

De ballonnen

Als u van vintage decoraties houdt en uw ceremoniewagen retro is, overweeg dan om ballonnen in uw interieur op te nemen! Ze zullen een leuke en lichte kant aan het geheel toevoegen en de charme doorheen de jaren naar voren brengen.

Natuurlijk is het essentieel om ze zorgvuldig te bevestigen om te voorkomen dat ze tijdens de reis wegvliegen. Vermijd indien mogelijk ook de snelweg met dit soort versieringen (u weet maar nooit).

Slingers met fanions

Steeds in een vintage gedachte, zal de slinger met fanions om aan de koffer van de auto te hangen ook zijn effect hebben! Te koop of om zelf te maken, u kunt met deze mooie slingers het bericht van uw keuze aan de achterkant van het voertuig weergeven (een letter in elke fanion).

Een slinger van pompons

Wilt u uw leuke kant naar voren brengen? Waarom maakt u geen slingers met pompons die u aan de auto hangt? Deze kleine balletjes die in de wind ronddraaien, zullen het mooiste effect zijn als u rijdt.

Tags : De trouwstoet

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio