FR
acredo - les alliances

Hoe een goedkoop huwelijk organiseren?

Gepubliceerd op 05-11-18 / Uw budget

Hoe een goedkoop huwelijk organiseren?

Delen op :

Het is zover! Uw geliefde heeft zijn/haar huwelijksaanzoek gedaan en jullie zijn verloofd! U droomt nu al van de gelukkigste dag van uw leven, degene waar u altijd van heeft gedroomd. Toch is er een grote schaduw op het bord... het budget. Hoe brengt u uw ideeën tot leven met een klein budget? Hier zijn enkele tips.

Trouw in het laagseizoen

Tijdens het hoogseizoen, van april tot oktober, zijn bruiloften duurder. Prijzen kunnen variëren van enkelvoudig tot dubbel, of het nu de receptieruimte of de traiteur is. Door te kiezen voor een huwelijk buiten het seizoen, realiseert u al enkele aanzienlijke besparingen. Natuurlijk is het aan u om te zien of het weer van deze koelere maanden overeenkomt met uw wensen. Niettemin kan een herfst- of een winterbruiloft zowel een magische- als sprookjessfeer overbrengen.

Als u uw trouwfeest wilt vieren in de hitte van de zomer, kies dan voor een doordeweekse dag en vermijd zaterdag!

Verklein de gastenlijst

Er is geen geheim, wanneer je honderd monden te voeden hebt, vliegen de kosten er snel door. Een bruiloftsmaal kost gemiddeld 30 tot 80 euro per persoon. Het is daarom essentieel dat u een selectie binnen uw gasten maakt voor de maaltijd. De overige kunnen u later vervoegen voor het dansfeest.

Maak zelf uw uitnodigingen

Uitnodigingen wegen door in het budget. Dus geef de voorkeur om ze zelf te maken en af ​​te drukken in plaats van een professioneel te bellen. Voor nog meer besparingen kunt u overwegen om ze per e-mail te verzenden. We zijn immers in de 21e eeuw!

Een plantaardige decoratie

De bloemendecoratie kan snel 300 euro van uw budget kosten. Dus verkies een plantaardige decoratie, met groene planten of natuurlijke elementen zoals dode bladeren om uw zaal te versieren.

Kies voor verhuur

Droomt u van een grandioos decor maar dit zou te duur zijn? Heeft u overwogen om het te huren? U zult grote besparingen realiseren en onnodige aankopen vermijden waarmee u na de D-Day zal blijven zitten. Een huwelijksboog bijvoorbeeld kost slechts 60 euro! Dus waarom aarzelen om uw decoratie te huren

Hetzelfde geldt voor het kostuum van uw geliefde. Sommige winkels verhuren smokings en jacquetvesten vanaf 70 euro. Zo kan u een honderd euro opzij zetten voor iets anders!

Koop haar jurk tijdens de solden

Haast u niet te snel om uw trouwjurk te kopen en wacht op de solden en uitverkopen. Veel winkels bieden promoties aan op het einde van het seizoen. U zult genieten van interessante kortingen op uw outfit.

Gebruik de talenten van uw geliefden

We hebben allemaal sterke punten en in het kader van een trouwfeest kunnen sommige veel praktischer zijn dan andere! Heeft u een neef die fotograaf is of een oom als dj? Waarom hen niet om hulp vragen? U kunt ook wegwerpcamera's beschikbaar stellen aan uw gasten. Zo zal u veel herinneringen overhouden aan uw grote dag.

Tags : Budget

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio