FR
acredo - les alliances

Hoe een bruiloft organiseren met een klein budget?

Gepubliceerd op 17-08-19 / Uw budget

Hoe een bruiloft organiseren met een klein budget?

Delen op :

U gaat binnenkort trouwen, maar u wilt geld besparen? U vraagt ​​zich waaschijnlijk af hoe u een low-budget bruiloft met klasse en elegantie kunt organiseren... trouwjurk, cocktail, bloemist, zie hier hoe u een bruiloft goedkoper kunt maken!

Stel een budget in

Bij het organiseren van een bruiloft met een beperkt budget, is het essentieel om een ​​bepaald budget te respecteren. Neem, voordat u met de voorbereidingen begint, de tijd om financiële limieten vast te stellen. Uw huwelijk zou u niet in een moeilijke economische situatie moeten brengen.

Geniet van de solden

Dit lijkt achteraf misschien vanzelfsprekend, maar wanneer de stress en waanzin van de voorbereidingen voelbaar zijn, kunnen onze ideeën de neiging hebben om in de war te raken. Wees strategisch en profiteer van de solden om uw trouwjurk of decoraties te kopen. U zult grote besparingen realiseren zonder de kwaliteit van deze elementen op te geven.

Maak dingen zelf

Wanneer u een product koopt, betaalt u de arbeid. Aarzel niet om beide handen te gebruiken om deze kosten te voorkomen. Er zijn duizenden doe-het-zelf-tutorials op YouTube of Pinterest waarmee u stukken voor uw tafeldecor of cadeaus voor uw gasten kunt maken. U betaalt alleen de grondstof en kunt uw creaties met liefde personaliseren!

Laat overbodige zaken vallen

Bewaar uw geld voor de belangrijke dingen, die een onuitwisbare herinnering achterlaten in het geheugen van uw gasten. Geef prioriteit aan eten, outfits en tafeldecoratie en beperk kosten voor andere posten. De ceremonie wagen is bijvoorbeeld niet essentieel voor het succes van uw grote dag.

Kies voor een feestzaal vrij van catering

Wanneer u op zoek gaat naar uw plaats van uw receptie, controleer dan of deze vrij is van catering. Hiermee kunt u een provider kiezen die uw budget respecteert. Minder beperkingen en dus meer bewegingsvrijheid! Als u echt gemotiveerd bent, kunt u ook overwegen om zelf uw eigen hapjes te maken voor de aperitiefcocktail of uw buffet voor de bruiloftsmaaltijd. Dit bespaart u veel geld.
Kies eenvoudige trouwringen.

U zult uw trouwringen voor het leven houden, dus het is essentieel dat ze bestand zijn tegen slijtage. Doe geen concessies aan het materiaal, maar aan de decoratie. Beperk diamanten en kies eenvoudige ringen. Dit beperkt de kosten.

Sorteer uw gasten

Uw huwelijk zou niet hetzelfde zijn zonder sommige mensen en dit is vrij begrijpelijk, maar weet u zeker dat u de neef van de echtgenoot van de nicht van uw verloofde wilt uitnodigen? Sorteer uw gasten en nodig alleen uw dierbaren uit voor het diner. De anderen zullen u kunnen begroeten tijdens de ceremonie of de avond, of zelfs een andere dag ...

Buiten het seizoen trouwen

Van mei tot september is het trouwseizoen in volle gang. Aanbieders aarzelen niet om hun tarieven in deze periodes te verdubbelen. Ze zullen zeker werk hebben in de lente en zomer! In de herfst en winter zijn de prijzen echter vaak aantrekkelijker.
Beperk de bloemen.

De bloemendecoratie kan de rekening snel verhogen. Tussen het bruidsboeket, de bruidsmeisjesboeketten, het knoopsgat van de bruidegom en de kamerdecoratie kan de rekening erg hoog worden. Kies indien mogelijk niet-florale tafelmiddens (kaarsen, bladeren, stammen, papieren bloemenàn.

Tags : Budget

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio