FR
acredo - les alliances

Hoe financiert u uw bruiloft?

Gepubliceerd op 05-09-19 / Uw budget

Hoe financiert u uw bruiloft?

Delen op :

Uw droom is eindelijk binnen handbereik. Uw schat heeft zijn verzoek gedaan en de voorbereidingen kunnen beginnen. Eén probleem maakt deze prachtige foto zwart: de kosten! Hoe kunt u de bruiloft van uw dromen financieren zonder uw portemonnee te verhongeren? Hier zijn onze tips!

Stap één: stel een bruiloftsbudget in

Alle toekomstig gehuwden dromen niet van hetzelfde huwelijk. Daarom is het belangrijk dat u uw verwachtingen definieert. Droomt u van een grote bruiloft in het hart van een kasteel of liever een klein feestje op een landgoed? Uw keuze heeft grote invloed op de prijs van uw bruiloft.

Maar pas op dat u niet wordt meegesleept door uw dromen! De totale kosten van uw bruiloft moeten absoluut binnen uw mogelijkheden blijven. Het zou zonde zijn om in de schulden te raken.

Verspreid het budget

Tussen de ontvangstruimte, de bloemist, de trouwjurk of de bruidstaart is het gemakkelijk om boven uw budget uit te komen. Neem de tijd om een ​​budget aan elk van deze posities toe te wijzen voordat u met uw voorbereidingen begint. Dit geeft u een actielijn wanneer u professionelen ontmoet.

Hoe betaalt u voor een bruiloft?

Nu u weet hoeveel het de beste dag van uw leven zal kosten, moet u het geld vinden om de totale kosten van de viering te dekken. Maar hoe verzamelt u dit bedrag?

Gebruik uw spaarcenten

Dit is de eenvoudigste oplossing. Hiermee kunt u een bruiloft naar uw afbeelding organiseren, in totale onafhankelijk. U zult aan niemand verantwoording afleggen en u kunt de baas blijven over uw beslissingen. U bent niet verplicht om de vrienden van uw ouders uit te nodigen voor het avondeten als u daar geen zin in heeft. Uw geld, uw beslissingen!

Maar het is nooit vanzelfsprekend om alle kosten van zo'n feest op zich te nemen. U zult de riem enkele maanden moeten aanspannen om geld in te zamelen voor uw bruiloft.

Vraag een lening aan

U wenst nog niet profiteren van uw spaargeld te profiteren? Het is mogelijk om een ​​lening bij een bank aan te gaan. U kunt het bedrag van uw keuze vragen en in uw eigen tempo terugbetalen in maandelijkse termijnen. Hiervoor is een persoonlijke lening geschikt. Hiermee kunt u lenen zonder de reden te hoeven te rechtvaardigen.

Met deze optie kunt u uw spaargeld behouden in geval van nood, maar u loopt ook schulden op bij de bank. Neem dus de tijd om na te denken over alle aspecten van deze oplossing voordat u begint.

Doe aan crowdfunding

Weet u zeker dat uw huwelijk in alle opzichten uitzonderlijk zal zijn en bent u ervan overtuigd dat u met uw enthousiasme volstrekte vreemden zal overtuigen om uw huwelijk te financieren? Dus waarom niet een crowdfunding-campagne starten? Presenteer uw buitengewone project en probeer geld in te zamelen!

Maak een participatieve trouwlijst

U weet dat uw familie en geliefden betrokken willen zijn bij uw bruiloft, maar u weet niet hoe ze hierin te betrekken? Het concept van een participatieve huwelijkslijst is misschien geschikt voor u. Het principe is eenvoudig: u maakt een lijst van de kosten van uw bruiloft (traiteur, huwelijksreis, decoraties, uitnodigingen ...) en nodigt uw gasten uit om deel te nemen op internet. Ze kunnen dan betalingen doen en u helpen de kosten van het organiseren van deze geweldige dag te beheren.

Tags : Budget

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio