FR
acredo - les alliances

Het huwelijksverzoek onder de kerstboom: onze ideeën

Gepubliceerd op 05-12-19 / Trouwringen

Het huwelijksverzoek onder de kerstboom: onze ideeën

Delen op :

De vakantieperiode nadert snel en brengt veel verrassingen en plezier met zich mee. Profiteer van deze betoverende periode om een verlovingsring onder de kerstboom te schuiven dankzij onze 4 originele ideeën!

De verlovingsring: hoe te kiezen?

Er zijn vele modellen verlovingsringen en het kan complex zijn om één enkele ring te kiezen uit het ruime aanbod. Maar hoe kiest u dan DE ring om de vinger van uw verloofde te sublimeren?

Stel eerst een budget op. Hierdoor kunt u uw zoekveld aanzienlijk verkleinen. Het budget zal u bijvoorbeeld in staat stellen om het type edelstenen of het materiaal van het juweel te bepalen. Waarom? Simpelweg omdat een geelgouden ring of een platinaring niet dezelfde marktwaarde heeft.

Ten tweede, kies een ringstijl die uw lieverd zal aanspreken. Aarzel niet om de juwelencollectie door te bladeren en te proberen de materialen en dominante elementen (roze goud, zilver, diamanten, strass steentjes, motieven....) te identificeren.

Tot slot, denk aan de stenen die de ring zullen doen schitteren. Visualiseert u een ring, versiert met meerdere kleine diamantjes of juist een grote eenzame diamant? Misschien geeft u de voorkeur aan ringen met edelstenen zoals saffier of robijnen?

Het huwelijksaanzoek met Kerstmis: onze ideeën

Het geschenk

Het is een klassieker die nooit stopt met toekomstige bruiden te ontroeren. Verpak de ring in een geschenkdoos, plaats het aan de voet van de kerstboom en wacht geduldig tot uw geliefde hem uitpakt. Als het zover is, zet dan één knie op de grond en stel haar de tijdloze vraag: "Wil je met me trouwen?”. Eenvoudig, natuurlijk, maar zeer effectief!

De kalender

Wilt u het plezier laten voortduren en uw huwelijksaanzoek verspreiden over de tijd? Het idee van de adventskalender zal u dan zeker aanspreken! Verberg in elke doos een lief woord dat uw partner zal doen glimlachen. Laat in deze boodschapjes uw hart spreken en geef geleidelijk aan uw gevoelens toe. De verrassing zal des te mooier zijn als ze de laatste doos van de kalender opent en de verlovingsring ontdekt.

Maretak

Wist u dat de traditie wilt dat koppels, die elkaar onder maretak kussen, binnen het jaar een bruiloft organiseren? Waarom maakt u geen gebruik van dit mooie voorteken om uw huwelijksaanzoek te doen? Elke kans is immers goed om uw lieverd te kussen! Profiteer dus van dit moment van tederheid om het kostbare doosje uit uw zak te halen!

De kerstbal

Ons laatste romantische idee is om een verrassing te creëren met een zeer specifieke kerstbal: een transparante bol met in het midden de langverwachte ring. Aan te bieden wanneer de kerstboom wordt geplaatst of gewoon op kerstdag, zal deze decoratie niet nalaten om uw wederhelft te ontroeren.

Uw gepersonaliseerde ring

Bent u vastbesloten om uw huwelijksaanvraag op kerstdag te doen? Wees u ervan bewust dat verschillende juweliers u een gepersonaliseerde verlovingsring tegen een gereduceerde prijs zullen ontwerpen!

Tags : Trouwringen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio