FR
acredo - les alliances

Wanneer moet u uw trouwringen aanschaffen?

Gepubliceerd op 24-11-19 / Trouwringen

Wanneer moet u uw trouwringen aanschaffen?

Delen op :

De keuze van uw trouwringen is een belangrijke stap bij de voorbereidingen van de bruiloft. Deze twee ringen zullen de echtgenoten de rest van hun leven vergezellen en daarom is het van essentieel belang dat dit symbool van unie representatief is voor de verbintenis die zij op het punt staan aan te gaan. Hoeveel tijd heeft men nodig om hierover na te denken? Hier zijn enkele tips om u te helpen voorkomen dat u zich gaat haasten om uw trouwringen te kopen.

Bepaal uw wensen

Bij een aankoop van deze omvang is het belangrijk om de verschillende opties op de markt te vergelijken. De mogelijkheden zijn inderdaad talrijk en het zou jammer zijn om u te haasten en zo de ideale ring te missen.

Neem de tijd om de bestaande legeringen (roos goud, witgoud, geel goud, platina palladium...), de verschillende afwerkingen (gepolijst, mat...) en de vele mogelijke vormen te vergelijken.

Aarzel niet om de juwelierswinkels in uw regio te bezoeken om het aanbod te vergelijken. Dit zal u helpen uw voorkeuren beter te begrijpen.

Wanneer de ringen kopen?

Er is geen strikte timing om te respecteren bij het kiezen van trouwringen. Sommige toekomstige bruiden beginnen een jaar van tevoren met zoeken, terwijl anderen deze keuze liever aan een later tijdstip overlaten. Het hangt allemaal af van uw gemoedstoestand met betrekking tot de voorbereiding van uw grote dag.

Wees echter voorzichtig als u originele en gepersonaliseerde trouwringen wilt ontwerpen. Het is dan essentieel om de juwelier voldoende tijd te geven om deze unieke juwelen te maken. Als algemene regel geldt dat u voor dit soort creaties drie maanden voor de D-Day moet tellen.

Creëer uw gepersonaliseerde trouwringen

Als u, na vele maanden juweliers bezocht te hebben, de trouwringen van uw dromen niet kunt vinden, wanhoop dan niet! Sommige juweliers hebben een configurator die u kan helpen de ideale trouwringen tot leven te brengen. In een paar klikken kunt u een trouwring creëren met diamanten of edelstenen met een gepersonaliseerde gravure. Een ring naar uw imago, uniek in zijn soort.

Qua timing raden wij u aan om uiterlijk anderhalve maand voor de bruiloft te beginnen met het maken van uw ringen. Op deze manier geeft u de juweliers genoeg tijd en zorgt u ervoor dat uw ringen in alle opzichten aan uw verwachtingen en budget voldoen. Verleidelijk, niet? Ga dan aan de slag!

Tags : Trouwringen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio