Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be
Huwelijk.be

Trouwringen kopen op een beurs: een goed idee?

  • Gepubliceerd op 05-10-19
  • Categorie : Nuttige tips

De bruiloftsbeurzen zijn een goed moment om professionelen te ontmoeten. Ze laten de toekomstige gehuwden toe om de verschillende diensten die door professionals in hun regio worden aangeboden te vergelijken en zo verder te gaan met de voorbereidingen van hun huwelijk.

Maar als de beurzen een ontmoetingsplaats zijn, bieden ze ook een unieke kans om goede zaken te doen. Moet u zich op deze promoties haasten om de aankoop van zijn allianties te doen? Hier zijn verschillende tips om de juiste keuze te maken.

Identificeer uw verlangens

Elke juwelier heeft zijn eigen kenmerken. De juwelen lijken op geen enkele manier op elkaar en passen daarom niet bij alle smaken. Daarom is het belangrijk dat u de tijd neemt om na te denken over uw verwachtingen met betrekking tot uw trouwringen. Wilt u dat uw ring uniek, op maat gemaakt of gewoon mooi voor uw ogen is? Misschien wilt u het uzelf voorstellen?

Vergelijk allianties

Beurzen zijn er ​​voornamelijk om u nieuwe concepten, nieuwe professionals te laten ontdekken. Het is daarom niet nodig om een ​​impulsaankoop te doen waar u later spijt van krijgt. Neem de tijd om na te denken over de aangeboden aanbiedingen, in alle rust, vanuit uw luie stoel. Vervolgens kunt u de prijs/kwaliteitsverhouding en de reputatie van de verschillende merken objectiever vergelijken.

Maar vergeet niet te vergelijken wat vergelijkbaar is! Ja, omdat de kwaliteit van edelstenen (diamanten, saffieren, robijnen ...) of zelfs de legering (platinapalladium, roze goud, wit goud ...) allemaal kenmerken zijn voor de waarde en de duurzaamheid van de alliantie in de tijd.

Blijf alert

Trouwvoorbereidingen kunnen moeilijk zijn voor toekomstige echtgenoten. Tussen het gebrek aan tijd en het te respecteren budget, kan het verleidelijk zijn om te bezwijken voor een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Maar voordat u kraakt, vergeet dan niet om twee belangrijke dingen te controleren: lijkt het aanbod eerlijk en heeft de aanbieder een fysieke winkel?

Waarom is het belangrijk? Omdat de aanwezigheid van een echte winkel u een follow-up en een persoonlijke service garandeert. . U kunt er bijvoorbeeld naartoe gaan als u uw trouwring wilt aanpassen of onderhouden.

Bovendien zijn sommige aanbieders creatief in het aantrekken van nieuwe klanten. Dus als een aanbieding te mooi lijkt om waar te zijn, moet ervoor worden gezorgd dat er geen adertje onder de rots is.

Haast u niet

Uw bruiloft organiseren gaat niet in een handomdraai. Het is een voorbereiding die tijd en nadenken vereist. Aarzel niet om contact op te nemen met de verschillende juweliers op de beurzen om hen al uw vragen te stellen. Zo kunt u een beter beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden en uw wensen beter begrijpen.

Doe geen impulsieve aankopen waar u mogelijk spijt van krijgt. Vergeet niet dat beurzen in de eerste plaats informatiecentra, vitrines en geen verkooppunten zijn! Aarzel niet om een ​​afspraak te maken met de professionelen om u te helpen de beste keuze te maken!

De laatste commentaren


laat een commentaar na

Om een commentaar achter te laten op dit artikel u moet ingelogd zijn

Nieuws

Dewit Wines : Wijndegustatie

Dewit Wines : Wijndegustatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april opent Dewit Wines voor u zijn deuren om u vele wijnen en sterke dranken te laten proeven. Dit is een unieke kans om de alcoholische dranken voor uw bruiloft te vinden en goede zaken te doen!

De wedstrijden

Enquetes

  • De huwelijkslijst
  • Zou u uw huwelijkslijst in een speciaalzaak te deponeren
  • Zou u een bankrekening ter beschikking stellen zodat uw gasten geld kunnen storten, zodanig dat u een project kan realiseren.
  • Zou u een rekening bij een reisbureau openen voor uw huwelijksreis

Huwelijksbeurzen