FR
acredo - les alliances

Trouwringen kopen op een beurs: een goed idee?

Gepubliceerd op 05-10-19 / Trouwringen

Trouwringen kopen op een beurs: een goed idee?

Delen op :

De bruiloftsbeurzen zijn een goed moment om professionelen te ontmoeten. Ze laten de toekomstige gehuwden toe om de verschillende diensten die door professionals in hun regio worden aangeboden te vergelijken en zo verder te gaan met de voorbereidingen van hun huwelijk.

Maar als de beurzen een ontmoetingsplaats zijn, bieden ze ook een unieke kans om goede zaken te doen. Moet u zich op deze promoties haasten om de aankoop van zijn allianties te doen? Hier zijn verschillende tips om de juiste keuze te maken.

Identificeer uw verlangens

Elke juwelier heeft zijn eigen kenmerken. De juwelen lijken op geen enkele manier op elkaar en passen daarom niet bij alle smaken. Daarom is het belangrijk dat u de tijd neemt om na te denken over uw verwachtingen met betrekking tot uw trouwringen. Wilt u dat uw ring uniek, op maat gemaakt of gewoon mooi voor uw ogen is? Misschien wilt u het uzelf voorstellen?

Vergelijk allianties

Beurzen zijn er ​​voornamelijk om u nieuwe concepten, nieuwe professionals te laten ontdekken. Het is daarom niet nodig om een ​​impulsaankoop te doen waar u later spijt van krijgt. Neem de tijd om na te denken over de aangeboden aanbiedingen, in alle rust, vanuit uw luie stoel. Vervolgens kunt u de prijs/kwaliteitsverhouding en de reputatie van de verschillende merken objectiever vergelijken.

Maar vergeet niet te vergelijken wat vergelijkbaar is! Ja, omdat de kwaliteit van edelstenen (diamanten, saffieren, robijnen ...) of zelfs de legering (platinapalladium, roze goud, wit goud ...) allemaal kenmerken zijn voor de waarde en de duurzaamheid van de alliantie in de tijd.

Blijf alert

Trouwvoorbereidingen kunnen moeilijk zijn voor toekomstige echtgenoten. Tussen het gebrek aan tijd en het te respecteren budget, kan het verleidelijk zijn om te bezwijken voor een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Maar voordat u kraakt, vergeet dan niet om twee belangrijke dingen te controleren: lijkt het aanbod eerlijk en heeft de aanbieder een fysieke winkel?

Waarom is het belangrijk? Omdat de aanwezigheid van een echte winkel u een follow-up en een persoonlijke service garandeert. . U kunt er bijvoorbeeld naartoe gaan als u uw trouwring wilt aanpassen of onderhouden.

Bovendien zijn sommige aanbieders creatief in het aantrekken van nieuwe klanten. Dus als een aanbieding te mooi lijkt om waar te zijn, moet ervoor worden gezorgd dat er geen adertje onder de rots is.

Haast u niet

Uw bruiloft organiseren gaat niet in een handomdraai. Het is een voorbereiding die tijd en nadenken vereist. Aarzel niet om contact op te nemen met de verschillende juweliers op de beurzen om hen al uw vragen te stellen. Zo kunt u een beter beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden en uw wensen beter begrijpen.

Doe geen impulsieve aankopen waar u mogelijk spijt van krijgt. Vergeet niet dat beurzen in de eerste plaats informatiecentra, vitrines en geen verkooppunten zijn! Aarzel niet om een ​​afspraak te maken met de professionelen om u te helpen de beste keuze te maken!

Tags : Trouwringen

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio