FR
acredo - les alliances

Minitrip als vrijgezellenfeest van een meisje of jongen, anders bekeken

Gepubliceerd op 14-11-18 / Het vrijgezellenfeest van het meisje / de man

Minitrip als vrijgezellenfeest van een meisje of jongen, anders bekeken

Delen op :

We hebben allemaal wel eens als vriend of getuige aan een vrijgezellenfeest deelgenomen of zelfs georganiseerd. Het is een onmisbaar feest voor het huwelijk en vele jaren was het meer gerelateerd aan een opeenvolging van uitdagingen dan een feest. De toekomstige bruid en haar vriendinnen, uitgedost in min of meer kokette vermommingen, dwaalden door de stad en nodigen voorbijgangers uit om de verzoeken van het meisje dat "begraven" wordt, te beantwoorden ; vaak incongruente verzoeken die min of meer goed werden ontvangen door de toeschouwers. Sinds kort zien we nieuwe trends overwaaien als het over vrijgezellenfeestjes gaat, zoals de minitrip tussen vrienden, het geen vrij populair is onder zowel de jonge als minder jonge toekomstig getrouwden.

De trend is van omgeving veranderen

In plaats van in de stad te blijven en de clowns in de straten uit te hangen, is de trend sinds twee à drie jaar om de toekomstige bruid, of haar mannelijke naamgenoot, een korte reis van een paar dagen in een onbekende stad aan te bieden en er een leuk restaurant, een kleine uitstap, een leuk bezoek eigen aan de stad, in een typisch hotel of gastgezin, te beleven.

Beeld u een niet zo verre bloemenbestemming voor, Holland met zijn tulpenvelden, windmolens en kaas, om nog maar te zwijgen van de toeristische dynamiek en zijn crazy shopping. Als u van de zee houdt, waarom dan geen gas geven naar Normandië, de Opaalkust of Honfleur, een charmante haven en romantische stad, ideaal om kleine festieve aperitieven op de dokken te houden, uzelf op een mooie visschotel trakteren en gek doen in het Casino van Deauville of Le Touquet. Een kleine omweg naar Parijs om de toekomstige bruid een leuke tussenstop op de Seine te bieden, een dinershow in Montmartre, culturele rondvaarten per boot om te eindigen op de Pont des Arts of, als het budget het toelaat, de avond te vieren door een tafel te reserveren in het gastronomische restaurant van de Eiffeltoren, gelegen aan de top. Londen is ook een populaire bestemming voor dit soort minitrip, een totale verandering van omgeving met zijn taal aan de ene kant, het rijden aan de linkerkant, de Thames en zijn kades, zijn monumenten en zijn geschiedenis, zijn originaliteit en zijn London Eye, een van de grootste wielen in Europa om de stad in 360° te bewonderen binnen een straal van 40 km.

Leuke en opwindende uitstappen

Andere trips om te organiseren voor het vrijgezellenfeest van het jong meisje of de jongen zijn uitstappen van een of twee dagen in een thema- of pretpark, hetzij in België, in Frankrijk, in Duitsland of elders. Dit vraagt natuurlijk een aanzienlijk budget, maar als de persoon gepassioneerd is in sensatie en finger food, waarom hem/haar dan geen verblijf aanbieden dat een heel leuk einde maakt aan haar/zijn vrijgezellenleven.

Volgens hetzelfde idee kunt u hen een ​​parachutesprong, bungeejumpen, een eerste vlucht in een zweefvliegtuig, een tweemotorig vliegtuig of een ballon aanbieden...  Zoveel ongewone en leuke uitjes die nog steeds op de goodwill van de toekomstige bruid en/of bruidegom vragen. Dit soort activiteiten moet de toon zetten van gelach en vreugde, dus wees zeker van uzelf als u zo'n keuze gaat maken. Daarna een goede maaltijd onder vrienden, gevolgd door een overnachting in een chalet of appartement, via de recente app. AirBnB, om zo het juiste adres te vinden in de buurt van de plaats van de sensationele uitstap.

Tags : Het vrijgezellenfeest

U bent reeds lid Huwelijk.be ?

Wachtwoord vergeten ?

Mij onthouden

Geen account ? Schrijf u in

De Huwelijk.be kaart is enkel beschikbaar voor onze leden.
Wordt gratis lid door u hieronder in te schrijven.

Wachtwoord ophalen

Gelieve een geldig e-mailadres in te voeren.

© Copyright 1997-2024 VO Publishing b.v.b.a. / Huwelijk.be

Te lezen met hetzelfde thema

De professionelen in uw regio